Enner Valencia Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #11 al 1-Nvdia denetim masasına giriniz. 2-3D ayarların yönetilmesi kısmına giriniz. 3-Genel ayarlar bölümündeki herşeyi en düşüğe alınız. Ben FarCry 4 oynarken en düşük ayarlarda 25 fps alıyordum.Bunları yaptıktan sonra High ayarlarda 40 FPS alıyorum.
al 1-Nvdia denetim masasına giriniz. 2-3D ayarların yönetilmesi kısmına giriniz. 3-Genel ayarlar bölümündeki herşeyi en düşüğe alınız. Ben FarCry 4 oynarken en düşük ayarlarda 25 fps alıyordum.Bunları yaptıktan sonra High ayarlarda 40 FPS alıyorum.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #12 Bu ayar ekran kartıyla ilgili sorunun ekran kartında olduğunu sanmıyorum.
Enner Valencia Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #13 FurkanTechno dedi: Bu ayar ekran kartıyla ilgili sorunun ekran kartında olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman işlemci yüzünden kaldırmıyor.
FurkanTechno dedi: Bu ayar ekran kartıyla ilgili sorunun ekran kartında olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman işlemci yüzünden kaldırmıyor.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #14 Enner Valencia dedi: O zaman işlemci yüzünden kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, işlemciyi i5 yapmayı düşünüyorum zaten.
Enner Valencia dedi: O zaman işlemci yüzünden kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, işlemciyi i5 yapmayı düşünüyorum zaten.