i3 4130 & MSİGT730 Tabanlı Sistem Toplama

Ekran kartını R7 240 ya da 250 yapabilirsen daha güzel olur.

Soğutma çok ihtiyaç değil ama sen bilirsin. Hayırlı olsun.

Eski bir kasa fanım var, herhangi zarar görmedi. Onu mu kullansam? Soğutucu ihtiyaç değil derken sanırım işlemci soğutucu değil

Ekran kartını R7 240 ya da 250 yapabilirsen daha güzel olur.

O biraz babama bağlı, onun parası benden çıkmayacak.

İşlemci soğutucu ihtiyaç değil stok soğutucu yeterli olacaktır. Alacağın kasaya takarsan hava akımı daha iyi olacaktır kasanın serin olması her zaman iyidir.

@SerkanKNC APU neden içine sinmesin ki ? GT730 ile oyun oynamaktan daha iyidir (ekran kartsız). İleride bütçeni arttırısan bir ekran kartı alırsın, Yoluna devam edersin. Technopat'ın youtube kanalından APU testlerine bakabilirsin. Gerçekten iyi sonuçlar veriyor.

İşlemci soğutucu ihtiyaç değil stok soğutucu yeterli olacaktır. Alacağın kasaya takarsan hava akımı daha iyi olacaktır kasanın serin olması her zaman iyidir.

Traktör gibi çalışıyor diyorlar işlemci soğutucu için.

Performansları benzermiş zaten yani GPU karşılaştırmaları öyle gösteriyor.

Traktör gibi çalışıyor diyorlar işlemci soğutucu için.
Benim gördüklerime göre bütçesi kısıtlı olan için stok soğutucu yeterli olacak deniliyor ama tabi sen bilirsin.

Benim gördüklerime göre bütçesi kısıtlı olan için stok soğutucu yeterli olacak deniliyor ama tabi sen bilirsin.

MSI R7 240 LP V1 DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
MSI R7 250 OC GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Aralarında ne fark var, R7 250' nin mimarisi daha mı yeni ve iyi?

Şimdi eski bir soğutucum var, ama o LGA 1156 soket ile uyumlu
i5 CPU 650 malesef 1156 pin.

Performans farkı var mimarileri hakkında bilgim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…