kadirtarhan Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, bugün sistemime yeni bir ekran kartı aldım çalışıyor. Sağlam takınca görüntü gelmiyor, onboarda taktım. Görüntü geliyor. Sistem: Esonic H81jel. RAM: 8 GB. 128 GB SSD. İşlemci i3 4130. Ekran kartı GT 630. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Merhabalar, bugün sistemime yeni bir ekran kartı aldım çalışıyor. Sağlam takınca görüntü gelmiyor, onboarda taktım. Görüntü geliyor. Sistem: Esonic H81jel. RAM: 8 GB. 128 GB SSD. İşlemci i3 4130. Ekran kartı GT 630.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 1 Temmuz 2021 #2 Ekran kartını doğru taktığınızdan emin misiniz?
kadirtarhan Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 377660 dedi: Ekran kartını doğru taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet 377660 dedi: Ekran kartını doğru taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı başka birşey yardımcı olursanız sevinirim.
377660 dedi: Ekran kartını doğru taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet 377660 dedi: Ekran kartını doğru taktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı başka birşey yardımcı olursanız sevinirim.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 1 Temmuz 2021 #4 kadirtarhan dedi: Sıkıntı başka bir şey yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bir saniye, sistemi çözmeye çalışıyorum .
kadirtarhan dedi: Sıkıntı başka bir şey yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bir saniye, sistemi çözmeye çalışıyorum .
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Temmuz 2021 #5 Görünti kablosunu ekran kartına bağladın değil mi? kadirtarhan dedi: Evet Sıkıntı başka bir şey yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla...
Görünti kablosunu ekran kartına bağladın değil mi? kadirtarhan dedi: Evet Sıkıntı başka bir şey yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla...
kadirtarhan Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #6 _fatih_kartal_ dedi: Görünti kablosunu ekran kartına bağladın değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu soru mu tabikide
_fatih_kartal_ dedi: Görünti kablosunu ekran kartına bağladın değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu soru mu tabikide
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 1 Temmuz 2021 #7 Monitör onboard girişte görüntü veriyor ama ekran kartı girişinde görüntü vermiyor Monitörün kablosunu onboard girişe takınca çalışıyor fakat ekran kartının girişine takınca ekrana görüntü gelmiyor. www.technopat.net Şu konuda olan çözümleri dener misin? @kadirtarhan
Monitör onboard girişte görüntü veriyor ama ekran kartı girişinde görüntü vermiyor Monitörün kablosunu onboard girişe takınca çalışıyor fakat ekran kartının girişine takınca ekrana görüntü gelmiyor. www.technopat.net Şu konuda olan çözümleri dener misin? @kadirtarhan
kadirtarhan Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #8 377660 dedi: Monitör onboard girişte görüntü veriyor ama ekran kartı girişinde görüntü vermiyor Monitörün kablosunu onboard girişe takınca çalışıyor fakat ekran kartının girişine takınca ekrana görüntü gelmiyor. www.technopat.net Şu konuda olan çözümleri dener misin? @kadirtarhan Genişletmek için tıkla... Olmadı biostan PCI express slotunu nasıl açarım
377660 dedi: Monitör onboard girişte görüntü veriyor ama ekran kartı girişinde görüntü vermiyor Monitörün kablosunu onboard girişe takınca çalışıyor fakat ekran kartının girişine takınca ekrana görüntü gelmiyor. www.technopat.net Şu konuda olan çözümleri dener misin? @kadirtarhan Genişletmek için tıkla... Olmadı biostan PCI express slotunu nasıl açarım