Ali..... Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 44 Makaleler 1 18 Ocak 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli Gigabyte 240 gB + 300 GB HDD Ekran kartı AMD Radeon R7 240 4 GB İşlemci İntel Core i3-4130 Bu sistem özellikleriyle sıkıntısız çalışıyor şu anlık ama Valorant gibi başka oyunları da açmama sorunu yaratır mı? TPM geri mi dönmeliyim? Kalınır mı 11'de yoksa 10'a geri mi dönmeliyim?
Bu sistem özellikleriyle sıkıntısız çalışıyor şu anlık ama Valorant gibi başka oyunları da açmama sorunu yaratır mı? TPM geri mi dönmeliyim? Kalınır mı 11'de yoksa 10'a geri mi dönmeliyim?
T tuna çiftci Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #2 Bence geri dön boşuna sistemini zorlama.
Narqo Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 373 Makaleler 2 18 Ocak 2024 #3 Bence dönmeniz en iyisi olur. İleride sistem şiştikçe program yüklendikçe hiç tat vermez.
Ali..... Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 44 Makaleler 1 18 Ocak 2024 #4 Narqo dedi: Bence dönmeniz en iyisi olur. İleride sistem şiştikçe program yüklendikçe hiç tat vermez. Genişletmek için tıkla... Sistemde program yüklü uzun süre oldu problem yok ama arada bir insanın aklına takılıyor o yüzden açtım konuyu Yarısına yakın bir kısmı dolu diskin şuan sıkıntı yok ilerde olurmu ondan şüpheleniyorum
Narqo dedi: Bence dönmeniz en iyisi olur. İleride sistem şiştikçe program yüklendikçe hiç tat vermez. Genişletmek için tıkla... Sistemde program yüklü uzun süre oldu problem yok ama arada bir insanın aklına takılıyor o yüzden açtım konuyu Yarısına yakın bir kısmı dolu diskin şuan sıkıntı yok ilerde olurmu ondan şüpheleniyorum
Narqo Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 373 Makaleler 2 18 Ocak 2024 #5 Ali..... dedi: Sistemde program yüklü uzun süre oldu problem yok ama arada bir insanın aklına takılıyor o yüzden açtım konuyu Genişletmek için tıkla... O zaman siz bilirsiniz. W10un makyajlı hali gibi birşey. Ali..... dedi: Sistemde program yüklü uzun süre oldu problem yok ama arada bir insanın aklına takılıyor o yüzden açtım konuyu Eki Görüntüle 2088702 Yarısına yakın bir kısmı dolu diskin şuan sıkıntı yok ilerde olurmu ondan şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla... O zamanda basarsınız formatı geçer gider hocam. İleriyi düşünmeye gerek yok bence.
Ali..... dedi: Sistemde program yüklü uzun süre oldu problem yok ama arada bir insanın aklına takılıyor o yüzden açtım konuyu Genişletmek için tıkla... O zaman siz bilirsiniz. W10un makyajlı hali gibi birşey. Ali..... dedi: Sistemde program yüklü uzun süre oldu problem yok ama arada bir insanın aklına takılıyor o yüzden açtım konuyu Eki Görüntüle 2088702 Yarısına yakın bir kısmı dolu diskin şuan sıkıntı yok ilerde olurmu ondan şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla... O zamanda basarsınız formatı geçer gider hocam. İleriyi düşünmeye gerek yok bence.
Ali..... Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 44 Makaleler 1 18 Ocak 2024 #6 Narqo dedi: O zaman siz bilirsiniz. W10un makyajlı hali gibi birşey. O zamanda basarsınız formatı geçer gider hocam. İleriyi düşünmeye gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Hızlı cevap ve çabuk çözüm için sağolun hocam iyi akşamlar
Narqo dedi: O zaman siz bilirsiniz. W10un makyajlı hali gibi birşey. O zamanda basarsınız formatı geçer gider hocam. İleriyi düşünmeye gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Hızlı cevap ve çabuk çözüm için sağolun hocam iyi akşamlar