İ3 4130 Sisteme Upgrade

HasanCan Polat

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2014 yılında topladığım parayla Casper marka I3 4130 işlemcili bir masaüstü PC almıştım. yıl oldu 2019 hala kullanıyorum zamanında 1500 TL'ye almıştım vatandan.

PC Modeli: Casper VTI4130A
işlemci: İ3 4130
Ekran Kartı:AMD Radeon HD 8350(Cs 1.6 da bile kastırıyor)
Anakart: Casper(ECS) dandik H81 anakart
HDD: 500 GB 5400
Power supply 230 Wattı 300 vat yaptım (elimde vardı değiştirdim)
RAM: 4 GB Elixir 1333MHZ

Evet PC çok sıkıntılı CS1.6 da bile kasıyor ailem direksiyon seti aldı ben de Steam da ETS 2 aldım oynayamıyorum. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yükseltilecek bir durumu yok gibi görünüyor 2.el olarak satmanız daha iyi olacaktır. Ram soğutuculu ve 1600mhz olmalı, psu en kötü 500w civarı olmalı,hdd 7200rpm olmalı, anakart iyi ama ecs markasına bios update gelmiyor o da kullanılması sıkıntılı onun için komple sistemi satıp baştan dizmen daha iyi olacaktır. Ona göre bütçeni arttırırsın öyle alırsın, bütçene göre de yardımcı oluruz.

Benim bilgisayarın aynısı.O ekran kartı çok kötü lol de en düşük ayarlarda 40 fps alıyordum.Ekran kartım yandıktan sonra onboard (intel hd 4400) ile düşük ayarlarda 60 fps almaya başladım.Şimdilik ram 4gb olduğu için bilgisayar biraz yavaşladı.Bende az önce konu açtım rx570 alacaktım.Darboğaz olur dediler.Galiba bu sistemin devri bitti.Yeni bilgisayar alacağım artık.

Bütçenizi belirtiniz lütfen.
Eskiden ben Radeon HD 5450 kullanıyordum ve lol en düşük ayarlarda bile 60 FPS + görebiliyordum.
Arkadaşın kullandığı ekran kartı R7 240 olarak bilinen bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…