Bütün termal pasta sürme yöntemleri arasında işlemcinin ortasına büyük bir nokta koyma yöntemi en iyi performansı veriyor kardeşim. İstersen Benchmark'ları linkleyebilirim.
70 derece de oyunun kasması işlemci ile alakalı değildir. 70 derece normal hatta düşük bile sayılabilinir oyun oynarken. İşlemcin bayağı eski oynadığın oyunu ve ekran kartını da söylersen belki neden kastığını bulabiliriz.
70 derece de oyunun kasması işlemci ile alakalı değildir. 70 derece normal hatta düşük bile sayılabilinir oyun oynarken. İşlemcin bayağı eski oynadığın oyunu ve ekran kartını da söylersen belki neden kastığını bulabiliriz.
Ekran kartım 750 Ti ama şuan bunun çok da önemi yok, işlemcimin fanını takmayı öğrenip kasayı açıp bir bakıcam.
5 dakika oyun oynadım şimdi masaüstüne döndüm 64 derece oldu biraz düşüş yaşadım, bi 5 dakka bekleyip bi daha giricem oyuna, bir de yanık kokusu alıyorum inşallah kasadan gelmiyordur
Hiçbir sıkıntı çıkmaz benim işlemcim 95 derecelere kadar çıkıyor bunda hiçbir sıkıntı yok ama boşta iken 70 derece oluyorsa onda bir sıkıntı vardır işte.