İ3-4130 Termal macun sonrası sıcaklık arttı

Fanın düşmüş olmasını değerlendiriyorum da şuan, takmayı gösteren video var mı ?

70 derecede sabit kalıp oyunumu kastırıyordu. Şu an 90 dereceye çıkıyor oyunum yine kasıyor. Az sonra kasayı açıp fana bakacağım.

70 derece de oyunun kasması işlemci ile alakalı değildir. 70 derece normal hatta düşük bile sayılabilinir oyun oynarken. İşlemcin bayağı eski oynadığın oyunu ve ekran kartını da söylersen belki neden kastığını bulabiliriz.

Ekran kartım 750 Ti ama şuan bunun çok da önemi yok, işlemcimin fanını takmayı öğrenip kasayı açıp bir bakıcam.
5 dakika oyun oynadım şimdi masaüstüne döndüm 64 derece oldu biraz düşüş yaşadım, bi 5 dakka bekleyip bi daha giricem oyuna, bir de yanık kokusu alıyorum inşallah kasadan gelmiyordur

Peki son olarak söyle bir soru sorayım, oyun oynarken 80 90 dereceye çıkıyor işlemcim sizce oyun oynarsam sorun çıkar mı?

Hiçbir sıkıntı çıkmaz benim işlemcim 95 derecelere kadar çıkıyor bunda hiçbir sıkıntı yok ama boşta iken 70 derece oluyorsa onda bir sıkıntı vardır işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…