İ3 4130 ve GTX 750 Ti oyunlarda nasıl performans verir?

Ryder1511

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Intel Core i3 4130 3.40 GHz işlemcim var. Ekran kartım oldukça zayıf (Nvidia GT 620)
Nvidia'nın gtx 750 ti ayarında kartlarından birini almak istiyorum. İ3 işlemcim ile nasıl performans alırım merak ediyorum. İstediğim her çıkan oyunu ultrada oynamak değil tabi ki de.
Zaten neredeyse sadece fifa serisini ve 2k serisini oynuyorum.
En azından bu iki oyunda önümüzdeki 2-3 sene ne kadar performans alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Al bir gtx 760 rahatina bak. Millete sorsan gtx 970 der hiç gerek yok bence 760 ile Watchdogs u bile ultra ayarda oynayabiliyorsun. Örnek 760 ı 8 sene kullanabilirsen 970 ı 10 sene diyelim. Aradaki 2 sene hiç birşey bence ozamana kadar yeni ekran kartları çıkıp çokda ucuzlamış olur. 760 al keyfine bak. (y)

Al bir gtx 760 rahatina bak. Millete sorsan gtx 970 der hiç gerek yok bence 760 ile Watchdogs u bile ultra ayarda oynayabiliyorsun. Örnek 760 ı 8 sene kullanabilirsen 970 ı 10 sene diyelim. Aradaki 2 sene hiç birşey bence ozamana kadar yeni ekran kartları çıkıp çokda ucuzlamış olur. 760 al keyfine bak. (y)
Aradaki 2 sene hiç birşey diyorsunda arada dağlar kadar fark var.

2K Sports'un bir dahaki jenerasyona kadar grafik iyileştirmesi yapacağını düşünmüyorum. GTX 750 Ti ya da R7 260x derdine çare olur.

Aradaki 2 sene hiç birşey diyorsunda arada dağlar kadar fark var.

Var tabi ona lafim yok ama arkadasimiz zaten oynuyacagim en fazla fifa demis kullanmiyacagi yada hakkini veremiycegi kadar yuksek seviye ekran karti almadinada anlami yok diye 760 gtx yeterli dedim. 760 ile 970 i kiyas etme gibi bir niyetim yoktu yani. :)

Çok teşekkürler cevaplar için. Yeni nesil bir konsol ile böyle bir ekran kartı almak arasında kaldım. Güç kaynağım üst seviye değil o yüzden 750 ti daha uygun diye düşünüyorum.
Ama belki de 760 vb bir kart alıp yanına güç kaynağı da ekleyebilirim. Ama soru şu: böyle bir sistemle oyun konsolundaki gibi 4-5 sene boyunca iyi performans alabilir miyim?

Çok teşekkürler cevaplar için. Yeni nesil bir konsol ile böyle bir ekran kartı almak arasında kaldım. Güç kaynağım üst seviye değil o yüzden 750 ti daha uygun diye düşünüyorum.
Ama belki de 760 vb bir kart alıp yanına güç kaynağı da ekleyebilirim. Ama soru şu: böyle bir sistemle oyun konsolundaki gibi 4-5 sene boyunca iyi performans alabilir miyim?

Yılbaşına kadar bekle derim. Amd yeni ekran kartları çıkınca belki ucuzlama olabilir, 4-5 sene götürmesi için 1000 tl'yi gözden çıkarman gerekiyor, en kötü r9 280x, 285.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı