i3 4130 ve HD 8350 sisteme macOS Catalina kurulumu

Abi sorun herhalde tahmin ediyorum kasa arkasında monitöre giren 2 adet giriş var biri sağlam calışıyor. Öbürüne taktığımda ekrana grafik ile alakalı surücü cıkıyor fakat o girişten PC'yi yeniden başlattığımda monitör açılmıyor sadece sağlam girişe taktığımda PC açıkken çalısıyor yani lafın kısası o girişi kullandığımda ve tekrar başlattığımda monitör açılmıyor grafik kartlarıda o bölümde sanırım arızalı. Abi tabiiki siz daha iyi bilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam teşekkür ederim abi kusura bakma acemiligimize ver. Windows kurmak çocuk oyuncağı oldu, macOS bizi duvara toslattı beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Sierra denedim oda olmadı. Demekki monitörü degişecegiz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı