i3 4150 + B85M-G + 4GB RipjawsX Sistemi Aldım Görüntü Yok

Ram'leri ben takmadım. Vatan bilgisayarda çalışan satış danışmanı taktı.

Eğer kitapçık yanındaysa bir kontrol eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıya İ3 4150 Haswell Refresh bir işlemci. Anakartın bu işlemciyi tanıması için bios update yapmanız gerekebilir.Hatta büyük ihtimal öyledir. Asus anakartların çoğunda sadece 24 pin güç bağlantısı olsa bile bios update yapabilirsiniz. Bir araştırın sitesinde 0904 biosdan sonra destek verildiği yazıyor. (4150 ye )

Anakart - B85M-G - ASUS

Son düzenleme:
Bende bir adet ram var. Kullanma kılavuzunda nereye takılacağını tam olarak göstermemiş. Birazdan kullanma kılavuz ununda resimlerini göndereceğim. Resimlerde ram'lerin takıldığı yeri görebiliyor musunuz ?
Sistemde sabit disk var.

Bios Update yapacaksın sanırım. Kullandığın işlemci yeni nesil Haswell Refresh olduğu için tanımıyor, o yüzden açmıyor . B85M-G'nin sayfasından 0904 update'ini indirip USB'ye atıyorsun sonra şu video'daki gibi yükleme yapacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağıdaki linkten kuracağın işletim sistemini seç sonra Bios sekmesinden 0904'e ait linkten dosyayı indir (en son sürümüde problemi çözer sanırım).

Anakart - B85M-G - ASUS

Anakart - B85M-G - ASUS

Ekrana görüntüyü getirebilirsem güncelleme işlemlerini yaparım inşallah.

Tamam bu işlemi gerçekleştirmeye çalışacağım.

imgur: the simple image sharer

Bir adet ram vardı. Yerini değiştirdim. Görüntü gelmedi. Şimdi ne yapmam lazım ?

Fan çalışıyor. İşlemci fanı çalışıyor. Ekran kartı harici Asus HD 7850 güç kablosu takılı çalışıyor lambası da yanıyor. Ana kartın üzerinde bir adet yeşil led var ve oda bilgisayarı açınca yeşil renk oluyor. Ram'i tüm slotlar da denedim. Harici ekran kartını çıkardım ana kart üzerinde ki vga girişe taktım yine görüntü yok.

Klavye takıyorum ve bilgisayarı açıyorum. Klavyenin hiçbir ışığı yanmıyor. Numlock ve Caps lock için yeşil ışık yanardı klavyede şuan onlarda yanmıyor. Acaba bu ana kart arızalı mı ya da bozuk mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…