i3 4150 - GT 730 sistemde Valorant donuyor

crawlmehmet

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, sistemim Valorant yetmesine rağmen düşük grafiklerde yüksek grafiklerde 60 FPS veriyor ama bazen 2 en fazla 3. elden sonra ısınmamasına rağmen feci şekilde paket kaybı ve drop yiyorum.

Eki Görüntüle 2103198

Benim 2 tane sistemim var biri ful+ sistem diğeri GT730+i56400 bu sistem çoğu oyunu düşük ayarlarda açıyordu. Senin işlemci bir tık yetmiyor. Valorant oyununda patlama efekt çok olduğu için normal. Onun dışında hellian Valorant adlı YouTuber'in eski videoların Valorant FPS sorunu diye bir videosu var. Biraz oyunun görüntüsü kötü oluyor ama işe yarıyor o videoyu deneyebilirsin. 7 yıllık sistem olduğu için gayet normal.

Normal. i7 720qm kullanıyordum Valorant kastığı için ve diğer oyunlarda da sorun yarattığı için R5 5500 geçtim o işlemci ile normal.

başlık yanlış olmuş dostum nasıl oldu bilmiyorum da sistemim şöyle

Dosya Ekleri

• tehnopat.PNG
    450,1 KB · Görüntüleme: 25
birde şöyle bir şey var valorant görev yöneticsinden baktığımda en fazla %20 cpu ve %20 ekran kartı 1.5gb ram kullanıyor yüksek kullan dememe rağmen

Hocam laptoplardan anlamıyorum kusura bakmayın.

Bir de şöyle bir şey var Valorant görev yöneticsinden baktığımda en fazla %20 CPU ve %20 ekran kartı 1.5GB RAM kullanıyor yüksek kullan dememe rağmen.

Hocam ekran kartı %20 kullanması normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…