C crawlmehmet Picopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar herkese merhaba, sistemim Valorant yetmesine rağmen düşük grafiklerde yüksek grafiklerde 60 FPS veriyor ama bazen 2 en fazla 3. elden sonra ısınmamasına rağmen feci şekilde paket kaybı ve drop yiyorum. Eki Görüntüle 2103198
Arkadaşlar herkese merhaba, sistemim Valorant yetmesine rağmen düşük grafiklerde yüksek grafiklerde 60 FPS veriyor ama bazen 2 en fazla 3. elden sonra ısınmamasına rağmen feci şekilde paket kaybı ve drop yiyorum. Eki Görüntüle 2103198
pekerbey Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #11 Kyara dedi: Hocam laptoplardan anlamıyorum kusura bakmayın. Hocam ekran kartı %20 kullanması normal değil. Genişletmek için tıkla... Valorant adlı oyun ağır oyun değil gayet normal. Ful+ sistemimde Battlefield 2042 açıyorum 100DE100 kullanıyor. Oyunun ağırlığına bağlı Artı 0 Eksi
Kyara dedi: Hocam laptoplardan anlamıyorum kusura bakmayın. Hocam ekran kartı %20 kullanması normal değil. Genişletmek için tıkla... Valorant adlı oyun ağır oyun değil gayet normal. Ful+ sistemimde Battlefield 2042 açıyorum 100DE100 kullanıyor. Oyunun ağırlığına bağlı
KS KS C crawlmehmet Picopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #12 hocam bende onu diyorum ağır değil ve kasıyor ve oynamakta istiyorum bana bi çözüm önerin Artı 0 Eksi
pekerbey Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #13 crawlmehmet dedi: hocam bende onu diyorum ağır değil ve kasıyor ve oynamakta istiyorum bana bi çözüm önerin Genişletmek için tıkla... Öncelikle görev yöneticisi kafanı karıştırmasın onla uzaktan yakından alakası yok. Senin sorunun bence sürücüden kaynaklı tamamen temizleyip güncel sürücüyü kurup tekrar denemelisin. Artı 0 Eksi
crawlmehmet dedi: hocam bende onu diyorum ağır değil ve kasıyor ve oynamakta istiyorum bana bi çözüm önerin Genişletmek için tıkla... Öncelikle görev yöneticisi kafanı karıştırmasın onla uzaktan yakından alakası yok. Senin sorunun bence sürücüden kaynaklı tamamen temizleyip güncel sürücüyü kurup tekrar denemelisin.
KS KS C crawlmehmet Picopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #14 deneyeceğim hocam çözülürse dönerim Artı 0 Eksi
pekerbey Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #15 crawlmehmet dedi: deneyeceğim hocam çözülürse dönerim Genişletmek için tıkla... Bekliyorum Artı 0 Eksi