i3 4150, GTX 650 GTA 5 Yeterliliği

tutku

Hectopat
Daha fazla  

Ekran kartı : Zotac GTX 650 1gb 128 Bit

Ekran kartınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Bunu gta 5 için söylemiyorum. İşlemciniz güzel bir işlemci. Fakat ekran kartınız günümüz oyunları ve ileride çıkacak oyunlar için artık yeterli değil. Gta 5'e gelince ben özellikle vramdan dolayı sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorum.

Ekran kartımı değiştirmek bende istiyorum fakat şu an maddi durumum sağlam bir ekran kartı almaya yeterli değil.Hiçmi ümit yok peki GTA 5 i kasmadan oynatması için ?

Yorumun biraz olsa rahatlattı.İnşallah oynarım hayırlısı bakalım.

Ekran kartımı değiştirmek bende istiyorum fakat şu an maddi durumum sağlam bir ekran kartı almaya yeterli değil.Hiçmi ümit yok peki GTA 5 i kasmadan oynatması için ?
Oyunun yayınlanan sistem özelliklerine bakarsanız, yüksek ayarlarda oynamak için tavsiye edilen ekran kartının gtx 660 olduğunu görürsünüz. Eğer bu gerçekten böyle olursa gtx 650 ile bir kaç ayar kısarak high-medium oynanır. Fakat vram işi biraz bozuyor.

Anladım dostum yardımlarınız için teşekkür ederim

Monitör çözünürlüğü düşükse 1366x768 yada 1440x900 gibi bir çözünürlükte oynayacaksan 1GB VRAM yeterli olur.

Evet haklısınız. Zaten çözünürlük düşmesi işlemciye daha fazla yük bindirecek. İşlemci de bu yük için uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…