i3 4150 GTX 760 sisteme yükseltme önerisi

AlperenBey06

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Uzun zamandır kullanmadığım masaüstü kasamı kısıtlı bütçe ile yükseltmek istiyorum. SSD, RAM ve işlemciyi yükseltmenin yeterli olacağını düşünüyorum. Bütçem 4-5 bin lira arası. Bu bütçeye yeni nesil oyunları açmada zorlanmayacak, anakarta uyumlu, belirttiğim bileşenlerden önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim:
i3 4150,
ASUS GTX760,
Cooler Master RC-K380 Kasa,
H81M-Plus Anakart,
2x4 (8 GB)RAM.

Merhaba,

Uzun zamandır kullanmadığım masaüstü kasamı kısıtlı bütçe ile yükseltmek istiyorum. SSD, RAM ve işlemciyi yükseltmenin yeterli olacağını düşünüyorum. Bütçem 4-5 bin lira arası. Bu bütçeye yeni nesil oyunları açmada zorlanmayacak, belirttiğim bileşenlerden önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim:
i3 4150,
ASUS GTX760,
H81M-Plus Anakart,
2x4 (8 GB)RAM.
Hocam sanki pc makul bir fiyattan satılıp üstüne ekleyer rx6600 sistem alabilirsiniz.

Hocam monitör alma düşüncem de var. Sistemi satıp üzerine ekleyecek ne bütçem ne de zamanım var maalesef.
Hocam o zaman anakart olarak b450+r5 5550+2.el 1050 ti fena olmaz gibi.

Merhaba,

Uzun zamandır kullanmadığım masaüstü kasamı kısıtlı bütçe ile yükseltmek istiyorum. SSD, RAM ve işlemciyi yükseltmenin yeterli olacağını düşünüyorum. Bütçem 4-5 bin lira arası. Bu bütçeye yeni nesil oyunları açmada zorlanmayacak, anakarta uyumlu, belirttiğim bileşenlerden önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim:
i3 4150,
ASUS GTX760,
H81M-Plus Anakart,
2x4 (8 GB)RAM.

O sistem uprage etmeye değmez

2. el olur mu?

Eğer uygunsa ekran kartı olarak GTX 970/1060/RX 580 belki uyguna bulursanız GTX 1070 alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı