i3 4150 PC Toplama

• Konuyu başlatan ahk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.205

ahk

Hectopat
Daha fazla  
  • İşlemci: İntel i3 4150
  • Anakart: Asus h81-m plus
  • Ekran Kartı: asus r9 270 veya gtx 750ti
  • Ram: Gsikill 4 gb 1600 mhz
  • Harddisk: Seagate 500 gb 7200 rpm
  • Kasa: Cooler Master Cmp-350 500w

Böyle bişey arkadaşlar işlemciden pek memnun değilim ama butcem yeterli değil ne gibi düzenlemeler yapabilirim. Darboğaz olma durumu var mı? Monitörüm Full HD.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 4160 kullanıyorum almışken 15-20 tl fazla verip 0.1 Ghz fazla almak istedim uzun süre değişiklik yapmayan birisiyim. Ekran kartın oynayacağın oyunlara göre değişir söylersen bakarız ona. Harddiski yeni 500 GB alacaksan 1 TB al 10 tl için 500 GB daha fazla yer olur. Kasa ve güç kaynağı alacağın ekran kartına göre değişebilir. Oynayacağın oyunları yapacağın işleri yazarsan ona göre bakabiliriz.

Aşırı oyun oynamam ama fifa 15 bf4 far cry gibi oyunları yüklemeyi düsünüyorum.

Ben en çok işlemciden şüpeliyim. Kac yıl ıdare eder benı?

Fifa 15'in demo sürümü için deneme yapmıştım. işlemci olarak i3-4130 ve ekran kartı olarak GTX 750Ti-PH kullanıyorum, tüm ayarlar en üsttedir ve çözünürlük FullHD. Sol üst köşede Fraps'tan kaç FPS aldığına dair bilgi mevcut, yanlız video düzenlerken biraz düşük olmuş ayarlar görüntüde bozulmalar ondan kaynaklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merak etme Crysis 3'ü Ultra'ya yakın ayarda oynatıyor işlemci. Onuda eklerim istersen şimdi upload oluyor. Bazı oyunları ultra açmaz fakat Ultra'ya yakın performansta oynatır i3-4150 ve GTX 750Ti.

Çok sağol kardeşim r9 270 darboğaz olma durumu var mıdır?

Olucaksa bile o işlemciyle olmaz merak etme. Sistemde iyi , harddiski 1tb yapıp sonradan 4gb ram daha eklersen iyi olur.
Birde R9 270x almanı tavsiye ederim.

Hayır olmaz. Ama dediğim gibi tüm oyunları Ultra açamazsın, bazı oyunları ona yakın açarsın. Örneğin ben GTX 750Ti-PH ile şu ayada oynuyorum Crysis3'ü. En düşük 25FPS'ye kadar düşüyor fakat kasma olmuyor, gölgeleme ve gölgeler seçeneğini de çok yüksek yapınca o zaman kasmaya başlıyor. Sanırım ya ekran kartı yetmiyor yada işlemci. Ama bu ayarda oynatması bile fazlasıyla yeterli kullandığım sistemin. Upload'da bir problem çıkmazsa video'sunu da eklerim.

1.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı