Ali Eren Işık Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 RAM 4 GB SSD veya HDD modeli 500 GB HDD Ekran kartı HD 8350 İşlemci i3 4150 Selam arkadaşlar, ben bilgisayarıma ETS 2 ve GTA 5 yükleyeceğim ve kaldırır mı kaldırmaz mı bilemiyorum. Sizce ETS 2'yi ve GTA 5'i kaldırır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Selam arkadaşlar, ben bilgisayarıma ETS 2 ve GTA 5 yükleyeceğim ve kaldırır mı kaldırmaz mı bilemiyorum. Sizce ETS 2'yi ve GTA 5'i kaldırır mı?
FClouX Hectopat Kek günü Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Kaldıracağını sanmıyorum i3 7100 R7 240 8 GB RAM ile ETS en düşükte 30 FPS oynuyorum.
G GT 740 Picopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 Ali Eren Işık dedi: Selam arkadaşlar, ben bilgisayarıma ETS 2 ve GTA 5 yükleyeceğim ve kaldırır mı kaldırmaz mı bilemiyorum. Sizce ETS 2'yi ve GTA 5'i kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz.
Ali Eren Işık dedi: Selam arkadaşlar, ben bilgisayarıma ETS 2 ve GTA 5 yükleyeceğim ve kaldırır mı kaldırmaz mı bilemiyorum. Sizce ETS 2'yi ve GTA 5'i kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz.
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 4 Ağustos 2022 #4 Kaldırmaktan kastınız ne? oyunu açsın 30 fps yeter diyorsanız kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dakika 04:00, sizin işlemci daha iyi ona göre hesap edin, bu akıcılıkta oynarsınız.
Kaldırmaktan kastınız ne? oyunu açsın 30 fps yeter diyorsanız kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dakika 04:00, sizin işlemci daha iyi ona göre hesap edin, bu akıcılıkta oynarsınız.
Ali Eren Işık Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #5 563575 dedi: Kaldırmaktan kastınız ne? oyunu açsın 30 fps yeter diyorsanız kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dakika 04:00, sizin işlemci daha iyi ona göre hesap edin, bu akıcılıkta oynarsınız. Genişletmek için tıkla... bu akıcılık bana yeterde artar
563575 dedi: Kaldırmaktan kastınız ne? oyunu açsın 30 fps yeter diyorsanız kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dakika 04:00, sizin işlemci daha iyi ona göre hesap edin, bu akıcılıkta oynarsınız. Genişletmek için tıkla... bu akıcılık bana yeterde artar
Dosluq Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #6 30-40 arası FPS alabilirsin.
Ali Eren Işık Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #7 563575 dedi: Kaldırmaktan kastınız ne? Oyunu açsın 30 FPS yeter diyorsanız kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 04:00, sizin işlemci daha iyi ona göre hesap edin, bu akıcılıkta oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey daha soracağım benim sistemim Assetto Corsa'yı kaldırır mı?
563575 dedi: Kaldırmaktan kastınız ne? Oyunu açsın 30 FPS yeter diyorsanız kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 04:00, sizin işlemci daha iyi ona göre hesap edin, bu akıcılıkta oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey daha soracağım benim sistemim Assetto Corsa'yı kaldırır mı?
FClouX Hectopat Kek günü Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #8 563575 dedi: Kaldırmaktan kastınız ne? Oyunu açsın 30 FPS yeter diyorsanız kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 04:00, sizin işlemci daha iyi ona göre hesap edin, bu akıcılıkta oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Kanka attığın video 2 yıl önceki ETS yorumada bakarsan adam ne yazmış.
563575 dedi: Kaldırmaktan kastınız ne? Oyunu açsın 30 FPS yeter diyorsanız kaldırır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 04:00, sizin işlemci daha iyi ona göre hesap edin, bu akıcılıkta oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Kanka attığın video 2 yıl önceki ETS yorumada bakarsan adam ne yazmış.
Adam08 Femtopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 64 4 Ağustos 2022 #9 GTA 5 story sürümünü kaldırır, ETS iyi ayarlama yaparsan oynatır.
Ali Eren Işık Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #10 FClouX dedi: Kanka attığın video 2 yıl önceki ETS yorumada bakarsan adam ne yazmış. Genişletmek için tıkla... Peki sistemim Assetto Corsa'yı kaldırır mı?
FClouX dedi: Kanka attığın video 2 yıl önceki ETS yorumada bakarsan adam ne yazmış. Genişletmek için tıkla... Peki sistemim Assetto Corsa'yı kaldırır mı?