kwnix Zeptopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Ben i3 4150'li bir sistem buldum fakat kararsız kaldim çünkü pek bir bilgim yok bu konu hakkında. Oynamak istediğim oyunlar Fortnite CS 2 falan açarlar mi açarsa kaç FPS verir? Her türlü yardıma açığım.
Ben i3 4150'li bir sistem buldum fakat kararsız kaldim çünkü pek bir bilgim yok bu konu hakkında. Oynamak istediğim oyunlar Fortnite CS 2 falan açarlar mi açarsa kaç FPS verir? Her türlü yardıma açığım.
UranusHD Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 Bence alma şu devirde açacağı çok oyun yok.
kwnix Zeptopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 UranusHD dedi: Bence alma şu devirde açacağı çok oyun yok. Genişletmek için tıkla... Peki işlemciyi değiştirsem bir değişiklik olur mu
UranusHD dedi: Bence alma şu devirde açacağı çok oyun yok. Genişletmek için tıkla... Peki işlemciyi değiştirsem bir değişiklik olur mu
keke01 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 83 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 22 Aralık 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size fikir verir diye düşünüyorum 24 tane oyun deniyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size fikir verir diye düşünüyorum 24 tane oyun deniyor.
0ixlxye Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #5 İşlemciyi değiştirmeni öneririm ve biraz daha para biriktirip ekran kartını yukseltmeni önerirrim
kwnix Zeptopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #6 0ixlxye dedi: İşlemciyi değiştirmeni öneririm ve biraz daha para biriktirip ekran kartını yukseltmeni önerirrim Genişletmek için tıkla... Tamam ne alabilirim öneriniz nedir keke01 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size fikir verir diye düşünüyorum 24 tane oyun deniyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun fikrim değişecek gibi görünüyor
0ixlxye dedi: İşlemciyi değiştirmeni öneririm ve biraz daha para biriktirip ekran kartını yukseltmeni önerirrim Genişletmek için tıkla... Tamam ne alabilirim öneriniz nedir keke01 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size fikir verir diye düşünüyorum 24 tane oyun deniyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun fikrim değişecek gibi görünüyor