kYusuf Kilopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #1 Merhaba overclock yapmak istiyorum fakat hiçbir bilgim yok. Sistem baya düşük bu yüzden C yapmak istiyorum. Ekran Kartı: GT 1030 (OC modeli) İşlemci: i3 4150 RAM: 8 GB Bu sistemle OC yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yapacağımı anlatır mısınız?
Merhaba overclock yapmak istiyorum fakat hiçbir bilgim yok. Sistem baya düşük bu yüzden C yapmak istiyorum. Ekran Kartı: GT 1030 (OC modeli) İşlemci: i3 4150 RAM: 8 GB Bu sistemle OC yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yapacağımı anlatır mısınız?
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 2 Eylül 2018 #2 OC programları ile yapabilirsiniz lakin eğer soğutma sisteminiz iyi değilse kesinlikle önermiyorum. OC programı olarak da sanırım MSI AFTERBURNER vardı.
OC programları ile yapabilirsiniz lakin eğer soğutma sisteminiz iyi değilse kesinlikle önermiyorum. OC programı olarak da sanırım MSI AFTERBURNER vardı.
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2018 #3 İşlemciye OC yapamazsın ama Ekran kartına yapabilirsin.
Canelium Kilopat Katılım 29 Temmuz 2018 Mesajlar 483 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #4 Bu sistem baya düşük mü [emoji32], bana verseler mutluluktan ağlarım [emoji24][emoji24]
kYusuf Kilopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #5 Razer60 dedi: İşlemciye OC yapamazsın ama Ekran kartına yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öbür arkadaş MSI After Burner' i önermiş nasıl kullanılır anlatıır mısınız?
Razer60 dedi: İşlemciye OC yapamazsın ama Ekran kartına yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öbür arkadaş MSI After Burner' i önermiş nasıl kullanılır anlatıır mısınız?
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2018 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kYusuf Kilopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #7 Razer60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Razer60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.