i3 4150 ve GTX 750 Ti Sistem Toplama

gamer.pc

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Aşağıdaki sistemde bir sorun var mıdır? Sistem uyumlu mudur? Ekran kartı tam performansında çalışır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Intel Core i3 4150 3.5GHz 3Mb Cache LGA 1150 İşlemci
  • MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı
  • GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Ram
  • MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart
  • Dark Cobra 450W USB 3.0, 2 x 12cm Fan SSD Ready ATX Siyah/Kırmızı Oyuncu Kasası
  • Sandisk SSD Plus 120GB 520MB-180MB/s Sata3 2.5" SSD
  • Snopy Rampage SN-R2 Siyah/kırmızı Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık
  • EVEREST Rampage KM-R5 Kablolu Gaming Klavye Mouse Set Siyah
  • Asus VS228DE 21.5" 5ms (Analog) Full HD LED Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
EVEREST ve Dark gibi markalar tercih etmeyin. Onların yerine Logitech ve Corsair tercih edebilirsiniz. SSD gereksiz, SSD lüks bişeydir. O yüzden SSD den kısıp, diğer parçalara yatırabilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz, size bir sistem toplarız.

Çalışması konusunda bir sıkıntı yok, parçalar uyumlu. Fakat VGA çıkışlı monitör almayın. DVI veya HDMI olmalı. O kasayıda ilk defa duyuyorum. Kalite konusunu bilmiyorum ama bütçeniz varsa CM kasalar düşünebilirsiniz. Sistemi çoğunlukla oyun için kullanacaksanız bu bütçeye SSD almak bana pek mantıklı gelmedi. SSD almayıp kalan bütçeyi ekran kartına yatırabilirsiniz. Bütçe belirtirseniz tavsiye verebilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı