i3 4150 ve R7 370 darboğaz yapar mı?

230275

Kilopat
Elimde R7 370 ekran kartı var. İkinci el olarak i3-4150 alacağım ucuz bir fiyata, darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'de arattığımda aynı işlemci aynı ekran kartı ile arkadaşımın sisteminden daha fazla FPS alıyor sorun nedir?

Yapmaz ama çok da performans vermez. Günlük işlerini görür. BF1 falan unut zaten. GTA V'te 30 FPS sınırında kalırsın oynatır mı oynatmaz mı bilemiyorum.
Youtube'de arattığımda aynı işlemci aynı ekran kartı ile arkadaşımın sisteminden daha fazla FPS alıyor sorun nedir?
Aynı PSU, aynı RAM, aynı anakart olduğuna da emin misin Youtube'daki videolarla?

R7 370, GTX 750 Ti ile aynı güçte hocam eski GTA V gibi oyunlarda 3-4 FPS önde GTX 750 Ti, R7 370 ise yeni oyunlarda önde.
Abarttınız sizde hocam.

Peki 985 olan frekans hızını arttırsa gözle görülür fps artışı olur mu?

R7 370, GTX 750 Ti ile aynı güçte hocam eski GTA V gibi oyunlarda 3-4 FPS önde GTX 750 Ti, R7 370 ise yeni oyunlarda önde.
Abarttınız sizde hocam.
Valla yanlış anlaşılmak istemem ama ben de izlediğimi yorumladım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abartma İstediğini oynar o ikiliyle.
Ben İ3 4160'ı 3 sene R9 280 ile kullandım kardeşim darboğaz olmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

İkisi gayet uyumlu olurlar. R7 370, GTX 750 Ti'dan çok az daha güçlüdür. Doğru ayarlar ile her oyunu akıcı şekilde oynayabilirsiniz. BF 1 gibi istisnai oyunlar var elbet. Onları da FPS düşüşleri olmadan oynamak için güçlü sistemlere ihtiyaç var zaten.

Muhtemelen her ayarı fullemiş Advenced Graphics ayarları hariç ve muhtemelen ordan birkaç tane ayar yüksektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…