İ3 4150 ve Zotac GTX 770 tabanlı sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AYBERKB

Kilopat
Makaleler
6
Yer
EDİRNE
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2000 TL bütçe ile bir bilgisayar topladım. Topladığım sistemin uyumlu olup olmadığını yazarsanız sevinirim. İyi akşamlar :)
uyumlumu..JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem beni ortalama kaç sene götürür? (işlemci ve anakartı daha sonra değiştirebilirim, şu an bu kadar bütçe var):)

Ne kadar götüreceğini bilemem size bağlı bir şey.
İleride işlemciyi değiştirirseniz on numara sistem olur.
i5 veya i7 alabilirsiniz.:)

Oyun açısından sorarsan 2 sene high ve ultrada oynarsın. Artı 3-4 sene problemsiz oyunları 30 fps üzeri çalıştırır. (Seneler ilerledikçe ayarlar düşer.)

İşlemciyi i3 4160 yapabilirsiniz. Diğer önerim ise anakartı kesinlikle ASUS H97M-E alın. Zotac kesinlikle olmamış. Ayrıca o paraya gtx770 yerine Powercolor R9 290 alınır. Ama bu sefer psu sorun olabilir. Onu da şöyle yapabilirsiniz: Zalman z3 plus + zalman 80 plus 700w alın.

@M.Hakan Haklısın aslında sistemi şimdi almayacaktım fakat DDR4 RAM'in ve yeni işlemcilerin bu kadar pahalı olması beni şimdi toplamaya zorladı.

@M.Hakan Haklısın aslında sistemi şimdi almayacaktım fakat DDR4 RAM'in ve yeni işlemcilerin bu kadar pahalı olması beni şimdi toplamaya zorladı.

İşlemciyi yükseltirsen güzel bir sistem aslında.
Ben tahmini olarak rakam verdim. Ben PC'yi 4 yıl önce aldım ve o dönemin orta seviye kartı Radeon HD 5570 var. Hala yeni çıkan oyunları Medium ve Low'da oynuyorum. Seninkinin üst seviye kart olduğunu varsayarsak oyunlarda 6 yıla yakın 30 FPS üstü verir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı