i3 4150'ye en fazla hangi GPU takılır?

ozgrc

Centipat
Daha fazla  
i3 4150 işlemcim dahili grafik belleği var. Ona takabileceğim en fazla ekran kartı nedir? Darboğazdan dolayı FPS kaybı yaşasam da olur, çünkü en çok 2 3 ay içerisinde işlemci yükselteceğim. Sadece o aradaki sürede oyun oynamak istiyorum ve bunun için de düşük bir ekran kartı almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050TI veya RX 560. RX 570 bi' tık darboğaz yapacaktır.

i3 6100 bile GTX 1050'yi ucu ucuna besliyorken bu GPU'lar hayli hayli darboğaz yapar bu işlemcilere. GTX 950.
Sanırım yanlışınız var. i3 6100 GTX 1050'yi ucu ucuna besleyecek kadar kötü bir CPU değil. Ayrıca İntel'in 4. nesil işlemcileriyle 6. nesil işlemcileri arasında bir fark yok. Yani hayli hayli darboğaz olacak bir durum da yok. Bir test videosu bırakıyorum. İşlemci kullanımı yüksek evet, ama darboğaz söz konusu değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Günümüz için ucu ucuna besleyebilecek güçte bir CPU maalesef. İkiliyi beraber kullanmaktayım çok çok üst düzey grafiklere sahip oyunlar hariç hemen hemen hepsinde kullanımlar 90-95%lere dayanıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…