i3 4160 GTX 960 Xigmatek Kasa

bahtiyar doğan

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar resimde gördüğünüz sistemi toplayacağım. Sistemi vatan bilgisayardan değil internetten ayrı ayrı sipariş ederek toplayacağım. Takriben 100 tl daha ucuza yani 2000 tl civarında bir rakam. Kararsız kaldığım tek konu kasadır. Power supply 12V kanalından 504W güç vermektedir. Beni cezbeden yanı fiyatı (alacağım sitede 230 tl) ve dahili 80+ olmasıdır. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Xigmatek Asgard Pro Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı yorumları ve fiyatı beni şaşırttığı ve tatmin etmediği için istanbul bahçelievler vatan pc ye gittim. Oem bölümündeki çalışan da tavsiye etti. Yakındaki Gold bilgisayardan da onay alınca almaya karar verdim.

Teşekkür ederim. Pc ( personal computer) kişiselleştirilebilir bilgisayar açıklaması bu olsa gerek. Ben de penceresiz bir kasa arıyordum. Tv 'yi monitör olarak kullanacağım için gece ışık beni rahatsız ediyor. Sistemi kurunca ayrıntılı resim paylaşımı yapacağım. Not : Tv LG Lm620s 5ms tepkime, 1080p, sanal 400hz, gerçek 60hz

Ekran kartını değişmeni tavsiye ederim . R9 380 veya R9 280x alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…