İ3 4160 + GTX750 Ti Tabanlı Sistem

Tom Ganks

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1836TL'ye bu sistemi kurmayı düşünüyorum. FX6300 seçecektim fakat İntel alıp kafamın rahat etmesi yönündeyim. Sizce bu fiyata daha performanslı birşey toplanılır mı? High - Ultra takıntım yok. Yalnız oyunlarımı akıcı bir şekilde oynamak ve aynı anda fraps açıp video çekmek istiyorum. Sizinde ikirlerinizi beklemekteyim. Kasayı ise 2. el alacağım. Everest

Intel Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci

Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart

CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Siyah Tek Modül Ram

Seagate 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk

AOC 20.7" E2180Swn GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

FSP HEXA 500 SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı Zalman ZM TM-3 satın alabilirsiniz. Güç kaynağı olarakta Aercool VX serisi 400W yeterli olacaktır. Aynı sistemi farklı sitelerden toplayın hocam. Sinerji olabilir örnegin. Daha ucuza gelirse farklı bileşenlere yatırım yaparız. Bu haliyle gayet güzel. Sadece dediğim kasayı ve güç kaynağı ekleyebilirseniz iyi olur.

Bütçeni 98 TL arttırarak bu sistemi almanı tavsiye ederim:

Madem Everest istiyorsun parçaların yanınca başın çok ağrıyacak.

Nvidia da shadow play adlı bir kayıt programı var nvidia bu konuda güzel bir iş yapmış. Fraps kullanmana gerek yok. Kasa hadi yine tamam bi nebze alınır sonuçta performans tutkunu değilim diyosun. Ama psu iyi bir marka al çünkü parçalarına zarar gelebilir.

Madem Everest istiyorsun parçaların yanınca başın çok ağrıyacak.
Aslında bende sizin gibi düşünmekteyim. Yalnız o kasanın psusunu çıkarsalar hemen gidip alacağım o derecede aşık oldum. Bendde biliyorum ona para verilmeyeceğini ama çok şık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…