i3 4160 GTX960 Kaç TL Eder?

P3rcy

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmit
İşlemci: i3 4160
Anakart: Asus H81M-D R2.0
RAM: 8 GB Crucial 1600MHz tek slot
Ekran kartı: MSI GTX960 2GB
Kasa: CM Elite 430 500W PSU
Monitör: Asus VN247H 1ms

Sistem yaklaşık 2 3 yıl önce Vatanbilgisayar'dan toplandı. Faturası duruyor fakat hiçbir ürünün kutusu durmuyor. Her ay içini açıp tozlarını silerim tüm fanların vesayre. Hiç termal macununu değiştirmedim işlemcinin. Sistemin ısı değerleri falan hep normal ve çoğu oyunu zorlanmadan çalıştırabiliyor. Bu sistemi satmak istesem ne kadar fiyat istemeliyim ederi nedir acaba?

3000 etmeyeceğine eminim de Gerçekçi bilgiler verebilecek bu işten anlayan birisi yok mu?

Ben açıkçası 2000₺ yi bile geçeceğini düşünmüyorum. Aklımda yeni sistem toplama fikri vardı bunu satıp. Şu an baya şaşkınım gerçekten bu kadar ederi varsa bu sistemin şu an hala.

Bu kadar da düşürmeyin fiyatı ya. 2000₺ ne? En aşağı 2250-2300₺'ye satın. Buna benzer sıfır sistem toplamaya kalktığımızda sadece kasa 2150₺ civarına geliyor. Siz bir de sıfırı 600-700₺'lik monitörle satıyorsunuz. GTX 1050 fiyatları da artmışken fiyatı düşürmeniz için neden yok.

monitörsüz fiyat nedir?

Sanırım satın almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla fakat sistemi ilkokul arkadaşıma satacağım onunla anlaştık ve ben de o da kazıklanmasın diye konu açıp fiyat öğrenmek istedim kusura bakmayın. İyi ki de sormuşum yaklaşık 1500'e satmayı planlıyordum [emoji3]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…