A Alpkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 15 18 Şubat 2023 #11 KiserGraund dedi: Hocam sizinde ama hem ayranım dökülmesin hem şeyim sevilmesin derdindesiniz. Genişletmek için tıkla... Boş konuşma kardeşim benim. Bir derdim yok. Siparişlerimi verdim, önerileriniz için teşekkürler. Konu kilitlenebilir.
KiserGraund dedi: Hocam sizinde ama hem ayranım dökülmesin hem şeyim sevilmesin derdindesiniz. Genişletmek için tıkla... Boş konuşma kardeşim benim. Bir derdim yok. Siparişlerimi verdim, önerileriniz için teşekkürler. Konu kilitlenebilir.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.573 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #12 Alpkrt dedi: Boş konuşma kardeşim benim. Bir derdim yok. Siparişlerimi verdim, önerileriniz için teşekkürler. Konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Alpkrt dedi: Boş konuşma kardeşim benim. Bir derdim yok. Siparişlerimi verdim, önerileriniz için teşekkürler. Konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.