H Harun YEMEZ Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, aşağıda görmüş olduğunuz sistemi almayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde dar boğaz olur mu ? @MF @Recep Baltaş @Ali Güngör
Merhaba arkadaşlar, aşağıda görmüş olduğunuz sistemi almayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde dar boğaz olur mu ? @MF @Recep Baltaş @Ali Güngör
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 4 Nisan 2015 #2 Darboğaz olmaz bu sistemde. Ama RAM olarak Hi-level alma derim. Corsair, Gskill veya Kinston tercih et. 2X4 8GB şeklinde.
Darboğaz olmaz bu sistemde. Ama RAM olarak Hi-level alma derim. Corsair, Gskill veya Kinston tercih et. 2X4 8GB şeklinde.
H Harun YEMEZ Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #3 NorthernsKnight dedi: Darboğaz olmaz bu sistemde. Ama RAM olarak Hi-level alma derim. Corsair, Gskill veya Kinston tercih et. 2X4 8GB şeklinde. Genişletmek için tıkla... Tek Modül tercih etmemin sebebi belki ilerde bir tane daha koyarım dedim ve onlarda fiyat olarak fazla oluyor.
NorthernsKnight dedi: Darboğaz olmaz bu sistemde. Ama RAM olarak Hi-level alma derim. Corsair, Gskill veya Kinston tercih et. 2X4 8GB şeklinde. Genişletmek için tıkla... Tek Modül tercih etmemin sebebi belki ilerde bir tane daha koyarım dedim ve onlarda fiyat olarak fazla oluyor.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 4 Nisan 2015 #4 Tek modül olabilir. Ama Hi-level tercih etme derim. Yine de sen bilirsin.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2015 #5 NorthernsKnight dedi: Tek modül olabilir. Ama Hi-level tercih etme derim. Yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Hi Level yerine Kingston, GSkill veya Corsair tercih etmelisin.
NorthernsKnight dedi: Tek modül olabilir. Ama Hi-level tercih etme derim. Yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Hi Level yerine Kingston, GSkill veya Corsair tercih etmelisin.
Mehmet karagöz Hectopat Katılım 18 Eylül 2014 Mesajlar 57 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #6 Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar, aşağıda görmüş olduğunuz sistemi almayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde dar boğaz olur mu ? Eki Görüntüle 60155 @MF @Recep Baltaş @Ali Güngör Genişletmek için tıkla... Bu sistemi sinerji.com 'dan almayı planlarsan 300tl kargo ücreti var.
Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar, aşağıda görmüş olduğunuz sistemi almayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde dar boğaz olur mu ? Eki Görüntüle 60155 @MF @Recep Baltaş @Ali Güngör Genişletmek için tıkla... Bu sistemi sinerji.com 'dan almayı planlarsan 300tl kargo ücreti var.