Şu anki ekran kartım ASUS RX 460 2 GB ekran kartı fakat ekran kartım da ciddi bir performans sorunu var ekran kartımı değiştirmek istiyorum 16 GB DDR3 1600MHz RAM 350W PSU var en uygun ekran kartı sizce ne olur?
XFX Speedster QICK 210 RX 65XT4DBDQ AMD Radeon RX 6500 XT 4 GB 64 Bit GDDR6 Ekran Kartı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Temiz bir ortamda serin bir şekilde 6ay mining yapılmışsa pekte bir şey olmaz o karta.1 sene mining yapan rx580 sahibi arkadaşım hala takır takır kullanıyor.Sicaklik derecesi iyi.Her şey yapılan ortama bağlı
Temiz bir ortamda serin bir şekilde 6ay mining yapılmışsa pek de bir şey olmaz o karta. 1 sene mining yapan RX580 sahibi arkadaşım hala takır takır kullanıyor. Sicaklik derecesi iyi. Her şey yapılan ortama bağlı
İşlemciyi 4770 gibi bir şey yapabilirsin ekran kartını da 1660 Super olarak değiştirebilirsin lakin PSU da sıkıntı çıkartacaktır. Yani onu da değiştirsen geriye bir şey kalmıyor. Sistemi satıp yeni sistem almak daha mantıklı gibi. Yok sadece ekran kartı diyorsan 1650 Super'den fazlasına gerek olmaz.