i3 4160 ile GT 1030 Sistem Uyumu

TatarEmre

Decapat
Bende i3-4160 3.60GHz işlemci mevcut ve ayrıca Asus All Series H81M-K DDR3 anakart mevcut.

Şimdi yazacagım sistem sizce bu 2 parça ile uyumlu olur mu? (CS GO, LOL, Zula vs. oyunlar İçin alıcam, FPS önemli.)
  • ASUS Phoenix GeForce® GT 1030 OC edition 2GB GDDR5
  • Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB
  • Dark 600W Dark Force ATX Güç Kaynağı
  • Adata SU650 240GB 520-450MB/s SSD
  • Kingston DDR3 4GB 1600MHz HyperX Fury Black RAM ( x2 )
  • Dark F40 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 2x12cm Ultra Bright 33x Kırmızı Ledli Fanlı Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bütcem bu kadar var en fazla 2 bin tl cıkarabiliyorum oda en fazla yani sizce bu sistem uyumlumu peki benim için uyumluluk önemli bu tarz oyunlarda kaç fps verir bu sistem

Son düzenleme:
GT 1030 kullanıyorum. Bana LOL oynamak için yetiyor ama diğer oyunlar kasıyor. Alınabiliyor ise dediğim gibi 1000 TL ekran kartı için gayet verilebilecek bir değer.
HDD yerine de bunu alın ve benim gibi kanser olmayın. PC 1 dakikada açılıyor ve HDD darbogazına uğruyorum. Her zaman %100 kullanımda.
Hocam almış iken iyi bir şey alın. Sonra 300 TL için PC'de parça değiştirmeye kalkmayın. Dediğim şu 2 parçayı alın. Yemin ediyorum farkı hissedeceksiniz ya. Neyse iyi forumlar :).
Yazım kurallarına dikkat edin bu arada. Uzun süreli uzaklaştırma alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı