Maalesef yetkilerim ancak geldi,cevap yazamadım pardon. AİDA 64 ile kontrol ettim. 90 dereceydi işlemci sıcaklığı. Ayrıca fan kontrol programları yükledim,fan hızını maximum yapıyorum. Ama yine fayda yok.
Termal macun yeniler iken düzgün sürdüğünüzden emin olun.
Fanları temizleyip güzel bir termal macun alıp sürün ama dediğim gibi algılayıcılarda sorun olabilir.
En doğrusu temizleyip Bios'tan bakmak orada'da yüksek çıkarsa oyun oynadıktan sonra fanın bakır demirlerine elinizi koyun yakacak kadar ise bir sorun vardır.
Termal macun yeniler iken düzgün sürdüğünüzden emin olun.
Fanları temizleyip güzel bir termal macun alıp sürün ama dediğim gibi algılayıcılarda sorun olabilir.
En doğrusu temizleyip Bios'tan bakmak orada'da yüksek çıkarsa oyun oynadıktan sonra fanın bakır demirlerine elinizi koyun yakacak kadar ise bir sorun vardır.
Fanı yeni temizledim hatta doğru düzgün tozlanmamıştı bile. Aldığım macun cooler master yani kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Macundan az bir miktar sıktım ve iyice yaydım işlemcinin üzerine. Ama hala sıkıntılı. Bir de ısı 90-95 dereceyi bulunca oyunda takılmalar başlıyor.
İnce bir kart ile işlemcinin etrafına yağdığınız'dan emin misiniz, yeni macun sürmeden önce temizlediğiniz'den emin olun.
Yaymaya pek gerek olmadığını düşünüyorum sürdükten sonra fanı takınca zaten etrafına yayılıyor.
İnce bir kart ile işlemcinin etrafına yağdığınız'dan emin misiniz, yeni macun sürmeden önce temizlediğiniz'den emin olun.
Yaymaya pek gerek olmadığını düşünüyorum sürdükten sonra fanı takınca zaten etrafına yayılıyor.