i3-4160 İşlemciye uygun anakart önerisi

parsibrahim57

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim sistemimde anakart ve işlemcim bozuldu, şimdi 2. El anakart ve işlemci alacağım. Eski işlemcim i3 560 idi, anakartımı hatırlamıyorum. Şimdi ise 285 TL’ye i3 4160 İşlemci alacağım, ancak yanına nasıl bir anakart almalıyım? Oyun için önerilerinizi bekliyorum bütçem 300 TL ve ikinci el alacağım.

Diğer parçalar ise;
Ekran kartı GT9800 1GB 256Bit
1TB harddisk
Power 240
RAM ise DDR3 Fury 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabildiğiniz en ucuz H81 çipsetli anakartı alın. İşinizi görecektir. i3 4160'ı da biraz daha araştırırsanız, daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
Dün i3 2100 İşlemci ve Asus h81 Anakart aldım. LOL oyununu yükledim fps değerleri normal ancak , 10-15 saniye süren fps drobu yiyorum bu neden olur bi bilginiz varmı ?

H81 değil, H61'dir o. H81 çipsetli anakartlar ile o işlemci uyumsuz. Sorun ise birçok şeyden kaynaklı olabilir. Sıcaklık, uyumsuzluk, RAM sorunu, HDD sorunu gibi durumlar söz konusu olabilir. Ama büyük ihtimalle ilk mesajınızda yazdığınız güç kaynağını kullanıyorsanız; o yetersiz kalıyordur. Bütün sistem özelliklerini belirtin ve MSI Afterburner ile sistem içi donanım kullanım değerlerini ve sıcaklıklarını paylaşın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı