i3-4160 R7 370 CS:GO performansı

Patien

Hectopat
Evet arkadaşlar ikinci el olarak bir sistem alacağım. i3-4160 R7 370 CS:GO kaç FPS alırım? En düşük ayarlar 1024X768 çözünürlük bütün ayarlar Low 👍 bir de sadece CS:GO oynuyorum başka oyun oynamıyorum sizce bu sisteme 144 Hz monitör baglanir mi?

O işlemci çift çekirdek ve kesinlikle darboğaz yapacaktır önerim eğer PC'den anlıyorsan Xeon sistem toplayabilirsin. Daha iyi olacaktır.

O işlemci çift çekirdek ve kesinlikle darboğaz yapacaktır önerim eğer PC'den anlıyorsan Xeon sistem toplayabilirsin. Daha iyi olacaktır.

Gerçekten çok fazla darboğaz yapar mı? Yani sadece CS:GO oynuyorum sadece şu birkaç ay kullanacağım daha sonra i3 7100 veya 8100 e geçiş yapacağım. Gerçekten oyunumu etkileyecek kadar darboğaz yapacaksa başka sistemlere bakacağım.

Gerçekten çok fazla darboğaz yapar mı? Yani sadece CS:GO oynuyorum sadece şu birkaç ay kullanacağım daha sonra i3 7100 veya 8100'e geçiş yapacağım. Gerçekten oyunumu etkileyecek kadar darboğaz yapacaksa başka sistemlere bakacağım.

i3 7100 i3 8100 için yeni anakart almanız gerekiyor aklınızda bulunsun CS:GO apayrı adamlar RX 570 + Ryzen 2600 takıpda darboğaz yaşıyorlar maalesef bugün 1-2 tane daha denk geldim öyle. Tekli çekirdek üzerinde çalışan oyunlarda az bir şey darboğaz olabilir ama çoklu çekirdek isteyen uygulama veya oyunlarda darboğaz yapacaktır drop yemenize bile sebebiyet verebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı