i3 4160 - RX 550 sistemde işlemci ve ekran kartı yükseltilirse FPS artar mı?

Hocam @GhOstseOul hocamın da dediği gibi RAM'i 16 GB yapın. Ekran kartı olarak 1060 6 GB öneririm. İşlemciyi de i7 4790 yaparsanız çağ atlamış gibi olursunuz.

O sistemle oynamayın yapacak bir şey yok çözsek bile sen yeni sistem topla.

Hocam beni anlamadınız eski PC'de neden drop yok iken şimdikinde öyle oluyor eskisi DDR2 bir de?

Hocam orasını bilemem. Ama bu sistemde RAM düşük olduğundan olabilir. 8 artık yetmiyor. Siz ne olursa olsun sistemi yenileyin bence.

Hocam orasını bilemem. Ama bu sistemde RAM düşük olduğundan olabilir. 8 artık yetmiyor. Siz ne olursa olsun sistemi yenileyin bence.

Kardeşim benim eski biligisayarım 8 GB DDR2 diyorum bak donma yok iken Minecraft'da DDR3 sistemde neden donuyor bana biri tam anlatabilir mi?

Hocam beni anlamadınız eski PC'de neden drop yok iken şimdikinde öyle oluyor eskisi DDR2 bir de?

Hocam dediğiniz drop a birçok şey sebep olabilir. Onun için ayrı konu açın ben teknik olarak bilgili değilim o konularda. Size önerim ekran kartı olarak 1060, işlemci olarak i7 4790 ve 8 GB RAM eklemeniz. Bu eklemelerin sonucunda drop olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…