i3 4160 sistem alınır mı?

peki sadece minecraft 1.20 sürümüne kadar açan işlemci varmı sadece minecraft oyunuyorum

Peki sadece Minecraft 1.20 sürümüne kadar açan işlemci var mı sadece Minecraft oynuyorum.

Bu işlemciyle Minecraft oynabilirsiniz ama ileriye dönük mutlaka bir ekran kartı almak lazım.

Şöyle bir video buldum bir yıl öncesine ait şu an aynı performansı verir mi bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tamam teşekkürler bakıcam

İ5 1.nesil işlemci (1 gb ekran kartı da var) minecraft 1.12.2 sürümünde bu modlarla açılırmı kaldırırmı: BetterFps Mod 1.12.2 | Custom Main Menu Mod 1.12.2 | Custom NPCs Mod 1.12.2 | MineMenu Mod Forge 1.12.2 |
|
OptiFine 1.12.2 HD U G5 | Secret Rooms Mod 1.12.2 | Security Craft Mod Forge 1.12.2 | Varied Commodities Mod 1.12.2 | WorldEdit 1.12.2 | WorldGuard Plugin 1.12.2 |

ortalama 60 fps gösterse yeter

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Attığım sistem Minecraft'tı sorunsuz şekilde çalıştırır ayrıca satıcıdan kargoya vermesini isteyebilirsiniz. Sistem bu bütçeyle alınabilecek en iyi sistemlerden biridir.

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için birşey daha sorucam peki parayı satıcıya nasıl vericem minecraft 1.20 ye kadar kaldırırmı güven olurmuki sahibinden e işlemcisi quad kötü değilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…