i3-4160 sistem ne kadar eder?

Züğürt tesellisi derken? Milyonlar içinde yüzüyorsunuz sanırım ülke hali açık ortada gelişme falan yok elinde bu kadar sistem olmayan binlerce genç var sistem idare eder ve para eder açık net.
Bu yazdığımdan benim zengin ülkeninde gelişmekte olduğu sonucunu mu çıkardın cidden?
Sana 1 set Ali Ata Bak serisi öneriyorum. En baştan başlamakta fayda var.

Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde çöpe atılan bir alete (ddr3) idare eder demek en nazik tavırla züğürt tesellisidir. Lütfen sorgulayarak yaşayınız.
Sistem DDR3 olunca çöp mü oluyor sizin için. DDR5 çıkınca DDR4 sistemler de çöp olur kesin sizin için. Sistem performansıyla DDR3 DDR4 farketmez. Şu an o soketle en yüksek 4790k ya çıkabiliyor ve 3100'le kafa kafaya bir işlemci. Ki zaten paraların üstünde yüzen bir ülke değiliz. Bu parçalar bizim için hala kötü bir seviyede değil. Ki zaten araştırıp bakarsanız İntel'in 4. nesili ve 6. nesilinin hiçbir farkı olmadığını göreceksiniz.

Arkadaş haklı evet bu sistem kötü. Türkiye şartlarına gelirsek gayet giriş seviyesi bir sistem ve bende çok yakın özelliklere sahip bir sistem kullanıyorum. Çöp veya değeri yok demek saçma ama. @hediyelik bor cam Elinizdeki sistemi ve aylık ne kadar kazancınız olduğunu bizimle paylaşır mısınız?

Bu yazdığımdan benim zengin ülkeninde gelişmekte olduğu sonucunu mu çıkardın cidden?
Sana 1 set Ali Ata Bak serisi öneriyorum. En baştan başlamakta fayda var.
Züğürt tesellisi cümlesini dile getirecek kadar neyin var, ülkenin de savunma sanayisi dışında gelişmekte olan hiçbir şeyi olmadığını çıkardım. Bende sana Cümlede anlam ve 1. sınıf Türkçe kitaplarını öneriyorum. Çok faydasını göreceğine eminim. Zor anlayacağını bildiğim için tekrar edeyim ''ülkenin de savunma sanayisi dışında gelişmekte olan hiçbir şeyi olmadığını çıkardım'' yani sizi bu konuda destekledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı