i3 4160 sistem oyun oynarken kapanıyor

Evet bugün güç kaynağını değiştirdim Corsair 650vs 80 plus aldım ve bilgisayara taktım. Uzun uğraşlar sonucu bilgisayarım yine açılmadı. Ne yapıcağımı bilmiyorum açıkçası, 20190108_192911.mp4
+ Olarak Ramleri'de çıkardım aynı sorun.
Gücünü anakarttan alıyor.
Tek çare bilgisayarcıya götürüp ssd'mi çaldırmak sanırım.

Oncelikle sorunun cozulmedigine uzuldum.ama guc kaynagi senin icin iyi bir yatirim yani yaptigin masraf bosa degil oyonde icini ferah tut .
Soruna gelicek olursak daha once de belirttigim gibi en iyisi bir bilgisayarciya goturup parcalari denetmek olucak .
Suan herseyden suphelene bilirsin .
Anakart,ram hatta islemci bile olabilir dusuk bi ihtimalde olsa .

Güç kaynağı oldukça dandik bir modele benziyor, sorun ondan olabilir. Parçaları tek tek test edebileceğiniz bir sistem yada tanıdığınız var ise parçaları test edin. Sorun yüksek ihtimal ile güç kaynağından kaynaklı gibi duruyor.

Yeni almis zaten corsair 650 w?

Açıkçası sorun her parçada olabilir. Güç kaynağında sorun yoksa anakart üzerinde olabilir veya RAM'ler de sorun vardır. Kullandığınız ara kablo veya monitör de sorunlu olabilir. İşlemci de sorun olabilir. Buradan çözülmesi zor çünkü parçaların test edilmesi gerekiyor, buradan yardım mümkün değil gibi gözüküyor.

Yarın bilgisayarcıya götürüp, çıkan sorunu buraya aktarıcağım. Tek ihtimal anakart veya işlemci kaldı.

Sorun çözüldü. Kasanın ön tarafındaki kulaklık mikrofon girişlerini iptal etti. Anakarttan 1 2 kablo çekti sorun ne diyince güç düğmesinin yayı sertleşmiş dedi. Nasıl çalıştı bilmiyorum demekki sorun güç ve mikrofon kulaklık girişlerindeymiş.

Son düzenleme:
Valla hocam akla en son gelicek ariza o kasayi acma tusu takili kaliyodur sen acma tusuna basinca sanki surekli basilmis gibi algiliyor , ve acilicakken restart basiyor neyseki sorunun ufakmis sevindim [emoji106]

Valla hocam akla en son gelicek ariza o kasayi acma tusu takili kaliyodur sen acma tusuna basinca sanki surekli basilmis gibi algiliyor , ve acilicakken restart basiyor neyseki sorunun ufakmis sevindim [emoji106]
Kazara güç kaynağını değiştirdik.Iyi oldu arada bir ssd bozulması yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…