CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 11 Eylül 2015 #11 Aries dedi: Bu sistemde nasıl bir performans alırım. Çok uçuk planlarım yok. Şuan elimde 6 senelik bir kasa var. Oyunlarda üst seviye grafikleri çok önemsemiyorumda. Sizce bu sistem iyimidir? Genişletmek için tıkla... F/P açısından bundan daha iyisi olmaz. Tahminimce en az 2 sene oyunlarda sorun yaşamayacağını düşünüyorum.
Aries dedi: Bu sistemde nasıl bir performans alırım. Çok uçuk planlarım yok. Şuan elimde 6 senelik bir kasa var. Oyunlarda üst seviye grafikleri çok önemsemiyorumda. Sizce bu sistem iyimidir? Genişletmek için tıkla... F/P açısından bundan daha iyisi olmaz. Tahminimce en az 2 sene oyunlarda sorun yaşamayacağını düşünüyorum.
KS KS Aries Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 136 11 Eylül 2015 #12 CJack60 dedi: F/P açısından bundan daha iyisi olmaz. Tahminimce en az 2 sene oyunlarda sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok sağolasın dostum bunu ciddi araştırıcam ve alıcam sanırım eline sağlık
CJack60 dedi: F/P açısından bundan daha iyisi olmaz. Tahminimce en az 2 sene oyunlarda sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok sağolasın dostum bunu ciddi araştırıcam ve alıcam sanırım eline sağlık