i3 4160 sistem toplama

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar,
Evdeki uzun zamandır var olan kasayı değiştirmeye karar verdim. Artık çok eskidi ve yeni kasa almadan içini değiştirmek istiyorum. Tecrübelerimle kendime bir sistem oluşturdum. Tek anlayamadığım taraf ekran kartı anakarta uyar mı sorusu oldu. Anakartta Pcı Express 2.0 yazıyor ekran kartında ise 3.0 yazıyor. Bunlar birbiriyle uyumlu çalışır mı? MSİ sitesinden baktım fakat bir bilgi bulamadım.

Ekran kartı başta düşünmedim ama sonra uygun gördüğüm R7 240'dır. Aşağıdaki listede olmayabilir.

Bu arada PC'yi annem ve babam için topluyorum. Facebook oyunları oynar film seyrederler ve babam arada kaçamak olarak Undergraund2 gibi oyunları oynar.

Bu sizin aklınızı karıştırmasın kartınız orta seviye bir kart olduğu için sizi Recep bey'inde Technopat YouTube kanalında "Ekran Kartı Satın Alma Rehberi" adlı videoda dediği gibi %1 oranla etkileyecektir. İçiniz rahat olsun PCI-Express 2.0 zaten gayet geniş bir veri yolu. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…