E Emirkaya22 Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Merhabalar, öncelikle herkese sistemim oynadığım oyun(valorant) için yeterli ama çok düşük FPS alıyorum. Kasma yaşıyorum nedeni ne olabilir çözümü ne olabilir? i3 4160 3.6. RX550 4 GB. 4 GB RAM.
Merhabalar, öncelikle herkese sistemim oynadığım oyun(valorant) için yeterli ama çok düşük FPS alıyorum. Kasma yaşıyorum nedeni ne olabilir çözümü ne olabilir? i3 4160 3.6. RX550 4 GB. 4 GB RAM.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.572 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Ocak 2021 #2 RAM'den kaynaklı muhtemelen, işlemci ve ekran kartı yeterli 60 FPS için. Diskten kaynaklı da olabilir ama sanmıyorum. Artı 0 Eksi
RAM'den kaynaklı muhtemelen, işlemci ve ekran kartı yeterli 60 FPS için. Diskten kaynaklı da olabilir ama sanmıyorum.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 10 Ocak 2021 #3 HDD mi SSD mi? RAM miktarı birazcık yetersiz. Kasmadan kastın nedir? Drop mu yoksa sürekli mi? Artı 0 Eksi
KS KS E Emirkaya22 Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #4 Yunus Emre Gürbüz dedi: RAM'den kaynaklı muhtemelen, işlemci ve ekran kartı yeterli 60 FPS için. Diskten kaynaklı da olabilir ama sanmıyorum. ErenAKKOC dedi: HDD mi SSD mi? RAM miktarı birazcık yetersiz. Kasmadan kastın nedir? Drop mu yoksa sürekli mi? Genişletmek için tıkla... Drop oluyor Genişletmek için tıkla... Yunus Emre Gürbüz dedi: RAM'den kaynaklı muhtemelen, işlemci ve ekran kartı yeterli 60 FPS için. Diskten kaynaklı da olabilir ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM kurtarırmı peki ? Artı 0 Eksi
Yunus Emre Gürbüz dedi: RAM'den kaynaklı muhtemelen, işlemci ve ekran kartı yeterli 60 FPS için. Diskten kaynaklı da olabilir ama sanmıyorum. ErenAKKOC dedi: HDD mi SSD mi? RAM miktarı birazcık yetersiz. Kasmadan kastın nedir? Drop mu yoksa sürekli mi? Genişletmek için tıkla... Drop oluyor Genişletmek için tıkla... Yunus Emre Gürbüz dedi: RAM'den kaynaklı muhtemelen, işlemci ve ekran kartı yeterli 60 FPS için. Diskten kaynaklı da olabilir ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM kurtarırmı peki ?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.572 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Ocak 2021 #5 Emirkaya22 dedi: 8 GB RAM kurtarırmı peki ? Genişletmek için tıkla... Çok rahat kurtarır. Artı 0 Eksi