i3 4160 sistemde ekran kartını çıkartmak performansı artırır mı?

mahmutburak33

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gt710 i3 4160 8 gb ram 500 ssd
GT710, i3 4160'lı bir sistemim var. Bildiğim kadarıyla işlemci APU şekilde kullanılabiliyor. Ekran kartını çıkarsam daha çok verim alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır daha çok verim almazsın. GT710'dan daha düşük bir ekran kartın olsa belki ekran kartını çıkarmayı düşünebilirdin. Benim de sistemim senle yakın özelliklerde. i5 4570 APU kullanıyorum eskiden R5 230 vardı kötü olsa da şimdi APU bana bazı konularda ekran kartı olmadığından sorunlar çıkarıyor.

GT710, i3 4160'lı bir sistemim var. Bildiğim kadarıyla işlemci APU şekilde kullanılabiliyor. Ekran kartını çıkarsam daha çok verim alır mıyım?

Ekran kartı daha çok performans yapar ve artık eğer bütçen varsa değiştirme zamanı gelmis Google Chrome bile çok zor açar.

Ekran kartı daha çok performans yapar ve artık eğer bütçen varsa değiştirme zamanı gelmis Google Chrome bile çok zor açar.

Yok ya henüz bu klasmanda sistemler o kadar kötü değil abartmaya gerek yok.

İşlemci 12 yil ekran kartı 10 yıllık abartmiyorum.

Arkadaşım bende ekran kartı yok işlemci 13 yıllık i5-4570 arkadaşın işlemcisiyle pek fark yok internet Google falan takır tukur çalışıyor render oyun editör gibi yazılımlar zorlar sadece gündelik işler için bu bilgisayarlar idare ediyor.

Video izlerken falan bir işlem yapınca geç ve kasmali çalışıyor.

Bu yaz almayı düşünüyorum left 4 açıyor arkadaşlarla onu oynuyorum başka da bi görevi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…