DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 6 Haziran 2025 #11 mahmutburak33 dedi: Bu yaz almayı düşünüyorum left 4 açıyor arkadaşlarla onu oynuyorum başka da bir görevi yok Genişletmek için tıkla... İyiliginiz için dedim yanlış anlamayın küçümsemek gibi niyetim yoktu kurban bayramınız kutlu olsun bu arada.
mahmutburak33 dedi: Bu yaz almayı düşünüyorum left 4 açıyor arkadaşlarla onu oynuyorum başka da bir görevi yok Genişletmek için tıkla... İyiliginiz için dedim yanlış anlamayın küçümsemek gibi niyetim yoktu kurban bayramınız kutlu olsun bu arada.
mahmutburak33 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt710 i3 4160 8 gb ram 500 ssd Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #12 Hayır DarkDeler dedi: İyiliginiz için dedim yanlış anlamayın küçümsemek gibi niyetim yoktu kurban bayramınız kutlu olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Küçümseme amacı ile de söyleseniz doğru söylüyorsunuz.Ben bile küçümsüyorum artık bilgisayarı.Sizinde kurban bayramınız mübarek olsun.İyi bayramlar
Hayır DarkDeler dedi: İyiliginiz için dedim yanlış anlamayın küçümsemek gibi niyetim yoktu kurban bayramınız kutlu olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Küçümseme amacı ile de söyleseniz doğru söylüyorsunuz.Ben bile küçümsüyorum artık bilgisayarı.Sizinde kurban bayramınız mübarek olsun.İyi bayramlar