Çözüldü i3 4160 sistemde yavaşlık sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mert ertuna

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. CS:GO görev yönetisine girince 1800 MB bellek kullanıyor. Bu da bilgisayarın donmasına yavaşlamasına neden oluyor. Diğer bilgisayarlarda bu değer 500-600 arası. Yardımcı olacak birisi var mı?

i3 4160 işlemci, GT 1030 ekran kartı ve 8 GB 1600 MHz RAM

Çözüm

SSD ve HDD var. Windows SSD'ye kurulu

8 GB RAM yeterli, muhtemelen HDD kullandığınız için böyle bir probleminiz var.

Çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi::)

8.1 kurun ya da HDD mi var?

HDD + SSD var Win SSD'ye kurulu çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi. :)
ssd + hdd var win ssdye kurulu . Çok teşekkür ederim . ssd ve hdd kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi ::)

SSD ve HDD var. Windows SSD'ye kurulu

8 GB RAM yeterli, muhtemelen HDD kullandığınız için böyle bir probleminiz var.

Çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi::)

8.1 kurun ya da HDD mi var?

HDD + SSD var Win SSD'ye kurulu çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi. :)
ssd + hdd var win ssdye kurulu . Çok teşekkür ederim . ssd ve hdd kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi ::)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı