Çözüldü i3 4160 sistemde yavaşlık sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mert ertuna

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. CS:GO görev yönetisine girince 1800 MB bellek kullanıyor. Bu da bilgisayarın donmasına yavaşlamasına neden oluyor. Diğer bilgisayarlarda bu değer 500-600 arası. Yardımcı olacak birisi var mı?

i3 4160 işlemci, GT 1030 ekran kartı ve 8 GB 1600 MHz RAM

Çözüm

SSD ve HDD var. Windows SSD'ye kurulu

8 GB RAM yeterli, muhtemelen HDD kullandığınız için böyle bir probleminiz var.

Çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi:

8.1 kurun ya da HDD mi var?

HDD + SSD var Win SSD'ye kurulu çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi.
ssd + hdd var win ssdye kurulu . Çok teşekkür ederim . ssd ve hdd kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi :

SSD ve HDD var. Windows SSD'ye kurulu

8 GB RAM yeterli, muhtemelen HDD kullandığınız için böyle bir probleminiz var.

Çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi:

8.1 kurun ya da HDD mi var?

HDD + SSD var Win SSD'ye kurulu çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi.
ssd + hdd var win ssdye kurulu . Çok teşekkür ederim . ssd ve hdd kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi :

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…