M mert ertuna Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Herkese merhaba arkadaşlar. CS:GO görev yönetisine girince 1800 MB bellek kullanıyor. Bu da bilgisayarın donmasına yavaşlamasına neden oluyor. Diğer bilgisayarlarda bu değer 500-600 arası. Yardımcı olacak birisi var mı? i3 4160 işlemci, GT 1030 ekran kartı ve 8 GB 1600 MHz RAM
Herkese merhaba arkadaşlar. CS:GO görev yönetisine girince 1800 MB bellek kullanıyor. Bu da bilgisayarın donmasına yavaşlamasına neden oluyor. Diğer bilgisayarlarda bu değer 500-600 arası. Yardımcı olacak birisi var mı? i3 4160 işlemci, GT 1030 ekran kartı ve 8 GB 1600 MHz RAM
Çözüm M M mert ertuna 13 Ocak 2021 301517 dedi: HDD mi var? Genişletmek için tıkla... SSD ve HDD var. Windows SSD'ye kurulu Yunus Emre Gürbüz dedi: 8 GB RAM yeterli, muhtemelen HDD kullandığınız için böyle bir probleminiz var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi: SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: 8.1 kurun ya da HDD mi var? Genişletmek için tıkla... HDD + SSD var Win SSD'ye kurulu çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi. 301517 dedi: HDD mi var? Genişletmek için tıkla... ssd + hdd var win ssdye kurulu . Çok teşekkür ederim . ssd ve hdd kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi :
301517 dedi: HDD mi var? Genişletmek için tıkla... SSD ve HDD var. Windows SSD'ye kurulu Yunus Emre Gürbüz dedi: 8 GB RAM yeterli, muhtemelen HDD kullandığınız için böyle bir probleminiz var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi: SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: 8.1 kurun ya da HDD mi var? Genişletmek için tıkla... HDD + SSD var Win SSD'ye kurulu çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi. 301517 dedi: HDD mi var? Genişletmek için tıkla... ssd + hdd var win ssdye kurulu . Çok teşekkür ederim . ssd ve hdd kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi :
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 12 Ocak 2021 #2 HDD mi var? Artı 0 Eksi
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 12 Ocak 2021 #3 8.1 kurun ya da HDD mi var? Artı 0 Eksi
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.622 Makaleler 1 Çözümler 19 12 Ocak 2021 #4 8GB RAM yeterli, muhtemelen HDD kullandığınız için böyle bir probleminiz var. Artı 0 Eksi
KS KS M mert ertuna Centipat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #5 301517 dedi: HDD mi var? Genişletmek için tıkla... SSD ve HDD var. Windows SSD'ye kurulu Yunus Emre Gürbüz dedi: 8 GB RAM yeterli, muhtemelen HDD kullandığınız için böyle bir probleminiz var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi: SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: 8.1 kurun ya da HDD mi var? Genişletmek için tıkla... HDD + SSD var Win SSD'ye kurulu çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi. 301517 dedi: HDD mi var? Genişletmek için tıkla... ssd + hdd var win ssdye kurulu . Çok teşekkür ederim . ssd ve hdd kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi : Artı 0 Eksi Çözüm
301517 dedi: HDD mi var? Genişletmek için tıkla... SSD ve HDD var. Windows SSD'ye kurulu Yunus Emre Gürbüz dedi: 8 GB RAM yeterli, muhtemelen HDD kullandığınız için böyle bir probleminiz var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi: SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: 8.1 kurun ya da HDD mi var? Genişletmek için tıkla... HDD + SSD var Win SSD'ye kurulu çok teşekkür ederim. SSD ve HDD kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi. 301517 dedi: HDD mi var? Genişletmek için tıkla... ssd + hdd var win ssdye kurulu . Çok teşekkür ederim . ssd ve hdd kablolarının yerini değiştirdim sorun ilginç bir şekilde düzeldi :