i3-4160 sisteme GTX 1050 alınır mı?

Kanberkanbay

Hectopat
Arkadaşlar bende i3-4160 ve 8 GB RAM var. GTX 1050 Ti darboğaz olur sanırsam, GTX 1050 alırsam mesela PUBG, Fortnite gibi oyunlarda kaç FPS alırım tahminen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsin sorun olmaz. 1080P'de 1050ti bile kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-------------------------------------------------------------------------------------
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

-------------------------------------------------------------------------------------

GTX 1050 Ti çoğu işlemciyle uyumlu çalışan tatlı bir kart. GTX 1050 tavsiye etmiyorum şuan elimde bir pc var mesela i3 4x & GTX 1050 CS GO'da 120-130 fps - PUBG en düşük ayarlada 35-40 fps alıyor.

GTX 1050 Ti çoğu işlemciyle uyumlu çalışan tatlı bir kart. GTX 1050 tavsiye etmiyorum şuan elimde bir pc var mesela i3 4x & GTX 1050 CS GO'da 120-130 fps - PUBG en düşük ayarlada 35-40 fps alıyor.
Senin sisteminde bir sıkıntı var. 1080P en düşük ayarlarda 60-85 arası alıyorum.
@FideLity @CaglarReyiz Anladım 1050Ti almayı düşünüyorum o zaman bu işlemciyle birazda overclock yaparım işlemciye ileride i5 4460 alıcam zaten o zaman çok daha iyi olur
Overlock yapmana gerek yok. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Senin sisteminde bir sıkıntı var. 1080P en düşük ayarlarda 60-85 arası alıyorum.

Overlock yapmana gerek yok. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Sanhok 35-40 fps
Diğer mapler 40-60 değişiyor genel olarak içler acısı, yeni formatlanmış her şey tam pc ne gibi sorunu olabilir ?

@FideLity @CaglarReyiz Anladım 1050Ti almayı düşünüyorum o zaman bu işlemciyle birazda overclock yaparım işlemciye ileride i5 4460 alıcam zaten o zaman çok daha iyi olur

i5 4460 ile harika ikili olurlar. Sahibinden de Teknoloji deposu mu pazarı mı diye bir kullanıcı var satıyor 500 ₺ ye. Daha doğrusu İstanbul da bir pc dükkanı. Önce havale eft ile alabilirsin. Veya GET ile birisinden alma şansın var. hatta i7 4xxx alırsan çok çok daha kral olur :)

Şu olayı bitirelim.
i3 4160 & GTX 1050 Ti ile pek bir sıkıntı yaşamazsın fakat 4460 ile çok rahat edersin. İleriye doğru i5 4460 alırsan tadından yenmez.
Alacağın en iyi fps değerlerini youtube videolarından görebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı