i3 4160 Sisteme R7 240 Takmak

typheRoN``

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Merhaba, benim bir sistemim var ve bu sisteme r7 240 ekran kartı almak istiyorum. Sistemim ;

İntel i3 4160 3.6 GHz CPU
4GB DDR3 Ram
500 GB HDD
250 Watt Güç kaynağı

Bu sisteme bu kartı alsam CS GO, LoL, CoD, Battlefield benzeri oyunlarda kaç fps alabilirim? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba, benim bir sistemim var ve bu sisteme r7 240 ekran kartı almak istiyorum. Sistemim ;

İntel i3 4160 3.6 GHz CPU
4GB DDR3 Ram
500 GB HDD
250 Watt Güç kaynağı

Bu sisteme bu kartı alsam CS GO, LoL, CoD, Battlefield benzeri oyunlarda kaç fps alabilirim? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
CS GO' yu medium-high arası LOL' i bilmiyorum en yüksekte açar heralde, Call of Duty Ghost'u açar ama Advanced Warfer'yi açmaz açsada 30 fps altı gelir Battelfield 3ü medium da, 4 ü low ayarda açar Hardline'yi açmaz kasar

Çözünürlüğü düşürürseniz dediğiniz oyunları(CS ve LoL hariç) oynayabilirsiniz. CS ve LoL'de ise hiç sıkıntı yaşamazsınız fakat @atakan7474 'ün dediği gibi güç kaynağınızın fotoğrafını paylaşırsanız kartı alıp almamanız gerektiği hakkında yararlı bir bilgi verebiliriz. Güç kaynağı yeterli değilse ve siz bu ekran kartını alırsanız sıkıntı yaşarsınız.

250 Watt olduğuna bakmayın. O güç kaynağı muhtemelen 100 Watt'ı zor veriyordur. 70 Watt'ı da işlemci HDD ve RAM gibi bileşenler tarafından kullanılsa geriye 30 Watt kalıyor. Sizin dediğinize göre 30 Watt maksimum güç çeken bu kart veya herhangi bir bileşen 1 Watt daha fazla güce ihtiyaç duysa güç kaynağı sisteme ciddi zarar verir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı