İ3 4160 ve MSI GTX 750 Ti sistem ile ekrana görüntü gelmeme sorunu

DarkCrZy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bugün ben yeni bir pc topladım. Montajıda kendim yaptım. Ve pc çalışır durumda ama ekrana görüntü gelmiyor.

Sistem
  • i3 4160 3.6 GHz
  • Anakart : msi h81m p33 micro atx
  • MSI 'ın Gtx 750 ti ekran kartı
  • 4 gb ram
  • eski pcden kalma 250 gb hdd
  • kasa cooler masterın k350 600 wattlık kendinden psu lu kasası var

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Monitör nereye bağlı, ekran kartına mı yoksa anakart üzerindeki çıkışlara mı?
  2. İlk açtığında da mı görüntü alamıyorsun, yoksa bios ekranını görüyorsun da işletim sistemi açılırken mi gidiyor görüntü?

Ekran kartına bağlı ve vga girişli ekran kartında herhangi bir pcı-e girişi yok. Hiç görüntü gelmiyor bios ekranıda gelmiyor. Kasa çalışır durumda monitöre görüntü gelmiyor.

Herkes gibi montajı yanlış yaptın. Detaylı fotolar çek. Lütfen bulanık ve karanlık fotolar çekip koyma.
Herkes gibi montajı yanlış yaptın. Detaylı fotolar çek. Lütfen bulanık ve karanlık fotolar çekip koyma.

Abi kusura bakma ikinci bir hesap açmak zorunda kaldım. Forum beni 1 günlük cevap yazma hakkımı elimden aldı.
Abi mobilden fotoğraf yükleyemiyorum.

@DarkCrZy 22, i3-4160; Haswell-Refresh bir işlemci. H81M-P33 ile çalıştırmak için BIOS Update yapman gerek. Sistem tabi açılmaz. Vatan'a götür, Haswell bir Soket 1150 işlemci ile anakartının BIOS Update'ini gerçekleştirsinler.

Eğer BIOS Update gerçekleştikten sonra tekrar açılmazsa, montajı doğru yaptın mı yapmadın mı tekrar kontrol et.

Son düzenleyen: Moderatör:

Abi zorda olsa yükledim fotoğrafları

Yarın ilk işim gidip bios update ettiricem. Aynı gün update ederler mi acaba?

Yaparlar. Anakartını ve işlemcini düzgün bir şekilde götür. Yaptır. Faturayı da götürmeyi unutma sakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…