i3 4160 ve R7 370 Battlefield 1 Darboğaz

byhaha

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
PC Delisİ
Selam arkadaşlar ben battefield 1'i aldim almasına ama benim PC rahat darboğaz yapmadan oynatir mı? İ3 4160 işlemcim, 8GB RAM'im ve r7 370 ekran kartım var. Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar ben battefield 1'i aldim almasına ama benim PC rahat darboğaz yapmadan oynatir mı? İ3 4160 işlemcim, 8GB RAM'im ve r7 370 ekran kartım var. Görüşlerinizi bekliyorum.
O işlemcinin o ekran kartına darboğaz yapacağını düşünmüyorum, performans alamazsanız sorun ekran kartınız kaynaklı olur işlemci o ekran kartını besleyecek güçte görünüyor.

Hocam bende de i3 4160 var. R9 380 4gb ve 8gb 1333mhz ram'le beraber kullanıyorum. Her hangi bir darboğaz yaşamadım. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Star wars Battlefront Battlefield 4 CS:GO gibi multiplayer oyunlar oynuyorum. Arada sırada takılma yani yüklemeler oluyor ama onun dışında gayet sorunsuz bi şekilde kullanıyorum. Ama o sorunu yaşamamın sebebi sistemimde ssd olmaması. Oyunlarım hdd'de yüklü olduğu için çok nadir yüklemeler olabiliyor.

Kart kullanımı sıcaklık bakımından gayet serin çalışıyor. Multiplayer oyunlarda 66 en fazla 69 dereceyi görüyor. Kasam dark n10.

Sallarken iyi sallayın bari. O kart Low ayarların daha üstünü oynatır.

Benim testte aldığım sonuçlar bunlar.Arkadaş alsın aynı çözünürlükte oynasın bakalım o ne diyecek.

1366x768 çözünürlükle medium ayarda oynatıyor.

Benim aldığım sonuçlar bunlar parçadan parçaya fark oluyorsa bilemem.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı