İ3 4160 ve R9 280 Tabanlı Sistem Toplama

deniz1351

Hectopat
Daha fazla  
Sistem güzel olmuş. Siz anakartı sanırım gaming özellikleri için seçtin. Bu özellikler için seçmiş isen lafım yok. Eğer bu yüzden değilse anakartı düşürüp ekran kartını artırabilirsin. Yoksa sorunu yok sistemin.
Ssd şart değildir. Daha sonradan eklersin.
İ3 4160 hangi AMD işlemcisi denk gelir? Bu anakart, dediginiz anakarttan özellik olarak hiçbir fark arz etmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada farklar var. Bunlar özelleştirilmiş ses ve ethernet portu oluyor. Daha kaliteli bileşenler kullanılıyor. Stabilite sorunu olma olasılığı çok daha az. Bunlar senin fark edeceğin bariz farklar. Bunları isteyen anakart için fazladan parayı veriyor ve günlük hayatta konforu artırır.

Bu işlemcinin denk geldiği işlemciler ise a10 7850k, fx 8320, 8350 gibi modeller. Fiyat olarak rakibi ise fx 6300. Ben fx serisini önermiyorum. Çünkü ölmüş bir sokete sahip işlemci almak mantıksız olur.

Arada farklar var. Bunlar özelleştirilmiş ses ve ethernet portu oluyor. Daha kaliteli bileşenler kullanılıyor. Stabilite sorunu olma olasılığı çok daha az. Bunlar senin fark edeceğin bariz farklar. Bunları isteyen anakart için fazladan parayı veriyor ve günlük hayatta konforu artırır.

Bu işlemcinin denk geldiği işlemciler ise a10 7850k, fx 8320, 8350 gibi modeller. Fiyat olarak rakibi ise fx 6300. Ben fx serisini önermiyorum. Çünkü ölmüş bir sokete sahip işlemci almak mantıksız olur.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

O anakartı bu anakart ile değiştirin ve ekran kartını bundan alın.
Siz 960 gtx önermenizin sebebi nedir acaba?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı