İ3 4160 ve R9 380 darboğaz yapar mı ?

zcryber

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İ3 4160 ve R9 380 darboğaz yapar mı ?

Ben Gtx 970 ile kullananı görmüştüm . Darboğaz olur ancak çok fazla bir darboğaz olacağını zannetmiyorum .

i3 4160 küçümsenecek bir işlemci değildir. Darboğaz yaşamazsın.

Sizce İ3-4160 mı alayım AMD'nin yeni çıkacak işlemcilerini mi bekleyeyim?

Darboğaz yaşamazsınız hocam. Olsa bile çok düşük miktarda olur. Ayrıca bekleme imkanınız varsa amd falan beklemeyin yakın zamanda çıkmayacak çünkü. Bütçenizi 150-200 arttırıp i5 4460 alın.

Son düzenleme:
eğer vaktin var ise Amd' nin yeni çıkacak olan zen mimarili işlemcilerini beklersen daha iyi olur. Amd yeniden eski tahtına oturacak.

Tek ve çift cekirdek kullanan oyunları darboğazsız şekilde çatır çatır oynarsın. 4 çekirdek isteyen oyunların multiplayer serverlarında Hyper-Threading yetersiz gelebilir. Ama tabi her halükarda kartın en az %90' ını kullanırsın oda bir gerçek.

Çoğu oyunda yetecektir ama geniş dünya oyunlarında biraz eksikliğini hissedebilirsin. Farkı şöyle olcaktır. Gta 5 te örnek veriyorum. Darboğaz olmadığında 70 fps alıyorken darboğaz yaşandığında 50-60 fpsye düşecektir. Özellikle hareketli sahnelerde bu rahatsız edebilir. Kullanan kişi olarak söylüyorum onun haricinde hiçbir oyunda sıkıntı çıkarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…