i3 4160 ve RX 460 GTA V Düşük FPS

Rules1232

Decapat
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Oyunlarda düşük FPS alıyormuş gibi hissediyorum. Bilgisayar özelliklerim:
  • i3-4160
  • RX 460
  • 6 GB RAM
Örneğin GTA V oynuyorum , normalde Technopat ekibinin yaptığı testte bile RX 460 GTA V'te high ayarda 75 FPS falan alıyor. Ben tamamen aynı grafik ayarlarını yaptım. Benchmark testini yaptım ve 35-45 FPS alıyor. Ama MSI Afterburner ile baktığımda işlemci kullanımı %100'leri bile görüyor. %100 gördüğünde de ekran kartı kullanımı bir anlık düşüyor (darboğaz diye tahmin ediyorum). Sizce işlemci eski ve yetersiz kaldığından mı böyle az FPS alıyorum? RAM'den de kaynaklanabilir fakat 6G B GTA V için yeterli. Frekansları 1333 MHz . Ekran kartı OEM olduğundan unlocked olarak geldi. Mesela i5-4460 falan alsam bende 75 FPS'leri görebilir miyim high ayarda? Yoksa RAM den mi kaynaklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin %100 olduğu sırada RAM kullanımı ne durumda? 5 GB - 5.5 GB arasında değişiyorsa RAM'lerden kaynaklı olabilir, onun dışında ayarları ortaya çekerek tekrar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…