Umut Torun Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2016 #11 Benim için değil 2 hafta geç alırım ama iyiyse bence değer gibime geliyor DD4 sistem daha iyi gibime geliyor geleceğe yatırım gibi.
Benim için değil 2 hafta geç alırım ama iyiyse bence değer gibime geliyor DD4 sistem daha iyi gibime geliyor geleceğe yatırım gibi.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2016 #12 İlerisi için DDR4 daha iyi. Performanslar aşağı yukarı aynı.
Umut Torun Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2016 #13 BERWAR dedi: İlerisi için DDR4 daha iyi. Performanslar aşağı yukarı aynı. Genişletmek için tıkla... Saolsun hocam yönetici olarak alının siz buraya
BERWAR dedi: İlerisi için DDR4 daha iyi. Performanslar aşağı yukarı aynı. Genişletmek için tıkla... Saolsun hocam yönetici olarak alının siz buraya
Y Yahya Çiftci Hectopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #14 BERWAR bilgili birine benziyorsun rica etsem bana bir şekilde ulaşabilirmisin yardımına ihtiyacım var Eğer steam Platformundan ulaşabilirsen Yahya olarak beni bulabilirsin, profilde H1Z1 ve cs go simgesi var.
BERWAR bilgili birine benziyorsun rica etsem bana bir şekilde ulaşabilirmisin yardımına ihtiyacım var Eğer steam Platformundan ulaşabilirsen Yahya olarak beni bulabilirsin, profilde H1Z1 ve cs go simgesi var.